28/3/17

Δεν Έχω Ηλεκτρικό

Θα πωληθούν μονάδες παραγωγής της ΔΕΗ, θα μας έρχεται ο κούκος αηδόνι στο ρεύμα και θα τις αγοράσει ξανά η ΔΕΗ, οπότε θα μας έρθει ο κούκος καρακαηδόνα, σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Η ιστορία γράφεται με λάθη. Το ΔΝΤ κάνει λάθη σε εκτιμήσεις-προβλέψεις που βοηθάνε τους πλούσιους, οι δημοσκόποι κάνουν λάθη που επηρεάζουν εμάς, εμείς κάνουμε λάθη όταν πηγαίνουμε και πληρώνουμε.

Μαζί σου είμαστε Τόμσεν, το έγραψε και ο Κοινούσης, το είπε κι η Δούκισσα, “Άνθρωποι είμαστε /  σφάλματα κάνετε”.

Η Ράικου παραιτήθηκε, γιατί αλλιώς έπρεπε να παραιτηθεί η διαφθορά.

Τον Μανωλιό τον βάλανε σ' ένα καράβι μούτσο.
Αν η παραιτηθείτσα εισαγγελεύς διαφθοράς Ράικου, που εκ παραΝΔδρομής ξέχασε καταδικαστικά έγγραφα εξοπλισμών κατά Παπαντωνίου και Λιακουνάκου, αν, λέγω, αυτή που κατήγγειλε το “Ντοκουμέντο”, που αποκάλυψε το σκάνδαλο Νοβάρτις, ότι τα παίρνει από κει για να την σπιλώσει, αν αυτή η απίθανη δεν είναι υποψήφια με τη ΝΔ, να περάσει από πάνω μου ένα τραίνο, ελπίζω τουλάχιστον άδειο. 

Το ευρώ μπήκε στ' αυλάκι με τη συνάντηση στη Ρώμη, ο Στουρνάρας όμως πήγε προς ευρού του και ζητά ανεξέλεγκτες ιδιωτικοποιήσεις δημοσίου πλούτου που δεν θα φέρει φυσικά τίποτα καλό στην οικονομία, απλώς μια δόση στην πληρωμή των πιστωτών της χώρας, που όπως κάθε συνεπής μαφιόζος αναγκάζουν σε δανεισμό για να ελέγχουν τα πάντα στην τσέπη και στη ζωή του θύματος.

Αν διατηρηθούν παγωμένες οι τριετίες, σε λίγο θα παίρνουμε και μισθό παγωμένο κι όταν γεμίσει η κατάψυξη θα δούμε τι θα γίνει.

Έλα μωρέ, ο μικρός Πλεύρης, μ' αυτόν τον Πλεύρη να κοιμάσαι Άδωνη του Κούλη, ζήτησε στις 28 Οκτωβρίου να γίνεται παρέλαση στην Κηφισιά έξω από το σπίτι του Μεταξά. Εντάξει μωρέ, σε λίγο θα πούνε και τον Άνθιμο χουντικό. Αν είναι ποτέ ΔουΝουΤούν.

Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δύσκολο όνομα σωστός σιδηρόδρομος, όπως Σπανονοβαγγελοδημήτρης Νικόλας.


Πώς να τη λέμε την Ευρωπαϊκή Ένωση; Όχι βέβαια “Γύλο”. Μήπως Εέ; Δε λέει, είναι λίγο. Να βάλουμε κάτι παραπάνω και να το κάνουμε ΕυΈν; Ή ΕυρΈν; Αυτό θυμίζει τον παλιό Τούρκο δικτάτορα και με τούρκικο όνομα θα είναι πιο εύκολο να μπει η Τουρκία και να νευριάσει η Μέρκελ και να μας φορέσει κάνα καινούργιο κοστουμάκι στην τσέπη. Να λέμε την Ευρωπαϊκή Ένωση Δύο Έψιλον; Το καλύτερο.

Βρέθηκε κι άλλος τρόπος αποπληρωμής χρεών της ΝΔ: μετοχοποίηση του κόμματος, που ούτως ή άλλως λειτουργεί προς όφελος των χορηγών του. Συζητείται και μετοχοποίηση σημαντικών στελεχών της ΝΔ, και σίγουρα πλήρης ιδιωτικοποίησή της.

Νομοσχέδιο για τις εισπρακτικές εταιρείες που συνήθως είναι δικηγρικά γραφεία που βαράνε μύγες. Πρώτον θ' απαγορεύεται να σου τηλεφωνούν και να σε χολούν με εκφράσεις όπως: οικονομικές ξεφτίλα, αποτυχημένε λούζερ, (ταυτοπροσωπία) φαλιρομπατήρη, φραγκοφονιά, ταληροφονιά, ευρωφονιά, κωλοτσαμπατζή και άλλα τέτοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: