29/3/17

Δε μας χέζεις, ρε Στουρνάρα;

Για κάποιο λόγο στην περιοδεία του στα Χανιά ο Κούλης απέφυγε να επισκεφθεί υποκαταστήματα της τράπεζας Πειραιώς.

ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ
Ο Στουρνάρας δεν πρότεινε την πώληση του ιστορικού κτηρίου της Παλαιάς Βουλής.

Προανάκριση στη Βουλή για τον Γιάννο Παπαντωνίου, που ήταν υπουργός Οικονομίας ΠΑΣΟΚ και -εδώ είμαστε- Εθνικής Άμυνας-Εξοπλισμών. Τον ψάχνανε 13 χρόνια καθυστέρηση, τελικά ο Γιάννος βρέθηκε κατατεθειμένος στην Ελβετία και ο γιος του αμανάτι σύμβουλος του Μητσοτακούλη. Η Φώφη δεν μίλησε επί του θέματος, αλλά ψήφισε, ο Κούλης απουσίασε φτιάχνοντας τις βαλίτσες του για Μάλτα.

Μητσοτακούλη, την Ελλάδα τη βλέπεις ως ποτήρι μισοσπασμένο ή μισάσπαστο; Η πρωθυπουργία, Κούλη,  είναι ποτήρι μισόπικρο, μισόξινο ή μισόγλυκο;

Στη Γαλλία φοβισμένος αστυνομικός σκότωσε με τη μία οργισμένο Κινέζο μετανάστη. Η Λεπέν πήρε χρήματα από τον Πούτιν. Θυμίζουμε, κακοί μας ρατσισταί, η ομοφυλία είναι ασθένεια.

Η προσφυγιά παίρνει το μάθημά της. Υπεγράφη συμφωνία μεταξύ Δύο Έψιλον (ΕΕ) και Τουρκίας. Τη συμφωνία αυτή την παραβιάζουν και Τουρκία και ΕΕ. Την τηρεί μόνο η Ελλάδα.

Πουθεναίσχος Ψυχάρη, πουθεναίσχος Κούλη. Δεν τα βρίσκει η Βουλή. Ξεφτιλίζουν τον νεοφιλελευθερισμό που ισχυρίζονται ότι ευαγγελίζονται ή επαγγέλλονται, θα σας γελάσουμε.

Τα θαλασσοδάνεια (και) του Ψυχάρη τα πληρώσαμε όλοι με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Δηλαδή ο κυρ-Σταύρος δανείστηκε από τα 11 -που λέει ο λόγος- εκατομμύρια κατοίκους της Ελλάδας 57 εκατομμύρια ευρά.

Το δικαστήριο διαφθοράς θα θέλαμε να υπήρχε και να ακούγαμε ότι καταδίκασε τον ιστορικό εκδότη κι επιδίκασε να παραδώσει στον καθένα μας 57/11 συν κάτι νόμιμους τόκους, άντε 5,5 ευρόπουλα στον καθένα μας. Εγώ δε θα του τα χαρίσω και δεν είναι ο μόνος που μου χρωστάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: