27/3/17

ΔΟΛ ΝΟΥ ΤΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Όλγα Τρέμη για λίγες ακόμα εμφανίσεις σε συλλεκτικά δελτία ειδήσεων του ΜΕΓΚΑ.

ΔΟΛ Νου Του, ο ΔΟΛ του μυαλού του.
 
ΑΡΧΑΪΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΔούΝουΜου, ΔούΝουΣου, ΔούΝουΤου.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Καλά διαπραγματεύονται και αντιστέκονται οι ΣΥΡΙΖΑίοι, αλλά δεν τους θέλει ο Σόιμπλε, γι' αυτό θα ψηφίσω Μητσοτάκη.

Κούλης: “Δεν ζητούμε κυβέρνηση εθνικής ενότητας, αλλά κυβέρνηση εθνικής Ελλάδος (ποδόσφαιρο) να πάει να διαπραγματευτεί το χρέος με τα νησιά Φερόε κι εμείς οι υπόλοιποι ν' ασχοληθούμε με το ΔουΝαιΤού”.

Ευρώπη πολλών ταχυτήτων και λωρίδων. Στη δεξιά λωρίδα θα πηγαίνουμε αργά.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Είδα τον ύπνο μου τον Κούλη πρωθυπουργό, σαν Βενιζέλο που μοιράζει σε πρόσφυγες ό,τι μένει από τρόφιμα: μόνο η συσκευασία.

Φυσικά είναι και ευχάριστος άνθρωπος o Μητσοτακούλης. Από το βήμα της Βουλής λέει “αστεία” και γελάει μόνος του για να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση της αμηχανίας.

ΘΕΜΑ ΣΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Ένας εργοδότης έχτιζε εργοστάσιο σε μια πόλη και λέγαμε ότι έδωσε δουλειά στους ανθρώπους, έσωσε την αγορά, είναι ευεργέτης μας, είναι η ελπίδα μας πήδα μας. Κάτω από τις σημερινές συνθήκες με το που μειώνει στο μισό τους μισθούς και διώχνει όποτε θέλει εργαζόμενους και προσλαμβάνει από όπου γουστάρει τι βοηθάει την κοινωνία της πόλης; Και τι τον ενδιαφέρει; Εκεί ζει; Που κι εκεί να ζούσε δεν κάνει παρέα με την πλέμπα.

ΚΑΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
Η Τουρκία πλακώνεται με τη Γερμανία, εμείς με ποιον είμαστε; Και ποιος είπε ΄τι η Τουρκία πλακώνεται με τη Γερμανία; Μόνο ο Ερντογάν και μάλιστα μόνο λεκτικά. Σκοπός δεν είναι μια κατάκτηση στις σχέσεις της Τουρκία με τη Γερμανία, αλλά να κερδίσει το δημοψήφισμα, γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια κι αυτουνού. Αν στα εκατομμύρια προσφύγων έδινε Τουρκικά διαβατήρια και τους έστελνε στη γερμανία, τότε θα ήμαστε μαζί του και με χέρια και με πόδια.


ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αγγλία – Σκωτία πάντα είμαστε με τη Σκωτία, ειδικά στο ράγκμπι όπου και κερδίζουν άνετα. Τώρα οι Σκώτοι (και όχι Σκωτσέζοι) πλακώνονται επισήμως με τον κυρίαρχο του Ηνωμένου Βασιλείου, την Αγγλία, αλλά είναι παράλογοι μέχρι ζουρλομανδύα. Ζητούν την ανεξαρτησία τους για να μπουν στην ΕΕ. Τι να πούμε;
 
Το φτηνότερο ανέκδοτο των Βαλκανίων: “Οικονομία της Βουλγαρίας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: