26/3/17

Βρυξελλάς

Η Ελλάδα πήγε μπροστά. Μια ώρα κι ένα βαθμό, μετά το ένα-ένα στις Βρυξέλλες.

Το Βέλγιο μας έχωσε ένα γκολ στο πλαίσιο της σωτηρίας της χώρας μας. Σαφής Βελγίωση της εθνικής μας ομάδος. Η αντιπολίτευση παίζει στις Βρυξέλλες επιθετικά εντός έδρας. Η κυβέρνηση παίζει άμυνα στις Βρυξέλλες με ελβιέλες. Εις (τας) Βρυξέλλας Βρυξελλάς της Βρυξελλάδος και εις Βρυξελλάς του Βρυξελλά, πώς λέμε ομπρελάς.

Αυστηρές και η πρώτη και η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον διεθνή παίκτη μας που έτσι αποβλήθηκε. Να παραιτηθεί ο υφυπουργός αθλητισμού.

Στη Ρώμη ο προβληματισμός που κυριάρχησε ήταν, “Πού οδεύει το ευρωπαϊκό οικονόμημα;” Συγνώμη, οικοδόμημα ήθελα να πω εγώ. Οικονόμημα είναι γι' άλλους.

Κατά τα λοιπά, φωστήρες πρότειναν στον Κούλη να πει κάτι για το '21 κι αυτός θυμήθηκε το μπλακ-τζακ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Αυτό που δεν πεθαίνει, ξαναγεννιέται." Εγώ νόμιζα ότι αν δεν έχει πεθάνει κάτι δεν έχει κανένα λόγο να γεννηθεί ξανά. Περιττές σπατάλες.

Φυσικά κι ελπίζουμε να τη βγάλουμε καθαρή από το ΔΝΤ και από την Ευρωπαϊκή Γερμανική Ένωση. Η επανάσταση του 1821 σώθηκε με την εκ παραδρομής ναυμαχία του ναυαρίνου και γι' αυτό αμέσως μετά κλήθηκε από το στέμμα σε απολογία ο Άγγλος ναύαρχος Κόντριγκτον του Κοδρικτώνος.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕΓΚΑ-ΔΟΛ και άλλων ΜΜΕ: "Δεν πληρώνομαι – Δεν πληρώνομαι". Οι εργοδόται απαιτούν παραιτήσεις για ν' αποφύγουν αποζημιώσεις, αλλά αγαπούν τους εργαζόμενούς τους και δεν τους διώχνουν οι ίδιοι κατά το “Καθίστε μέχρι να φύγετε”.  
H εισαγγελέας διαφθοράς παραιτήθηκε επειδή της καταλόγισε ο Ντοκουμέντος ότι “εκ παραδρομής” έκρυψε στοιχεία για ένα από τα σκάνδαλα των προμηθειών όπλων, εναντίον Παπαντωνίου και Λιακουνάκου. Στην παραίτησή της σημειώνει το λογικό ότι το Ντοκουμέντο που έβγαλε το σκάνδαλο Νοβάρτις τα παίρνει από εκεί. Μπου-χα-χα.

Χθες στις 8.30 μμ έπρεπε να σβήσουμε για όσο μπορούμε τα φώτα μας, ώστε να τιμήσουμε τη μέρα της Γης. Τη Γη την τιμά περισσότερο η ΔΕΗ και με τον λιγνίτη που καίει αλλά και με το που κατά καιρούς έχει κομμένο το ρεύμα σε πολλούς. Θυμίζουμε με την προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ η ΔΕΗ δεν έκανε καν 36 ούτε δώδεκα ούτε καν δύο δόσεις. Δεν πληρώνεις ένα λογαριασμό; Μπλακ άουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: