16/3/17

Ντατς οκ / Ντόιτσε καίει

Οι εκλογές στην Ολλανδία υπέγραψαν την Γερούν αναξιολόγηση και του νεοφιλελευθερισμού με πράσινους κόκκους και τη γερή αναξιολόγηση του φαφούτη ακροδεξιού φόβου, που δαγκώνει μόνο πουρέ.

Οι ακραίοι φάγαν κάλπη. Ο Βίλντερς πήρε τα μισά απ' όσα του έδιναν οι δημοσκοπήσεις, ο Ντάισελμπλουμ πήρε ό,τι του άξιζε. Οι Ολλανδοί ξέρουν, οι αριστεροί τους τετραπλασίασαν τις έδρες τους.

Βρέχει λεφτά υπάρχουνε


Ο ΓΑΠ έκανε πράξη τα λόγια του.


Τυχερός ο Σόιμπλε.
Ο φάκελλος με τη βόμβα είχε αποστολέα Άδωνη Γεωργιάδη, κανείς δεν την πήρε σοβαρά, κινδύνευσε μόνο ο κάλαθος των αχρήστων.

Γερούν γερά, η κάλπη είναι βαθιά.

Το κυβερνητικό “Εργατικό Κόμμα”, όπου και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, από τις 38 έδρες της βουλής των 150 πήγε στις 9. Το δεξιό κυρίαρχο στην κυβέρνηση κόμμα όμως παρέμεινε πρώτο. Δίδαγμα: Από την συν-εφαρμογή του νεοφιλελευθερισμού, δεν κινδυνεύει το αφεντικό, την πληρώνει ο συνοδοιπόρος, το ΠΑΣΟΚ.

Ολλανδία: ΠΑΣΟΚ και δέος.

Η ξεφτίλα της σοσιαλδημοκρατίας έχει πολλά σκέλη. Ένα ότι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς είναι ο ΓΑΠ. Δύο ότι το πουλέν της νεοφιλελεύθερης προσέγγισης του χώρου είναι ο αγιάτρευτος έρωτας του Σόιμπλε, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ. Ο Κόλλιας ζει: “Γέρουν Ντάισελ αγιάτρευτε / και καημέ μπλουμ μεγάααλεεεεε”.

Οι Σωρραίοι έχουν χρέη στον εισαγγελέα.
Η Δικαιοσύνη αποφάσισε ότι οφείλει ν' ασχοληθεί σοβαρά ακόμα και με αυτόν τον απίθανο.

Πανιώνιε, σειρά σου.
Μόνη αγγλική ομάδα που συνεχίζει στους οκτώ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι η πτωχή, πλην όμως πρωταθλήτρια, Λέστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: