1/3/17

Μαζί τρακάραμε

Οι τεχνικοί σύμβουλοι ΔΝΤ και Δυτικής ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ έκριναν ότι πρέπει ν' συναποφασίζουν στο Χίλτον τα μέτρα με εκπροσώπους της επόμενης κυβέρνησης και να τα γνωστοποιούν στην τωρινή.

Απαιτούμε από τον Κούλη, να σταματήσει την καθυστέρηση και να κλείσει επιτέλους το θέμα των πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα, που όσο αργούν χρεώνουν τη χώρα.

Δε συμφέρει παιδιά να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση σε χρόνο καχύποπτο, γιατί οι άσχετοι αρχικά τύποι έμαθαν πώς γίνονται οι λαμογιές από μέσα και δε μας παίρνει να κυβερνάμε με αυτούς αντιπολίτευση. Και οι ΠΑΣΟΚατζήδες ξέρανε, αλλά τους κρατούσαμε κι εμείς με τα δικά τους παραστρατήματα. 

Ο Σταύρος δεν κατάφερε ακόμη να διώξει από το Ποτάμι τον εαυτό του και αισθάνεται πολύ περήφανος γι' αυτή την ήττα του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κούλη, αφού δε σου βγαίνει για πρωθυπουργός γιατί δεν δοκιμάζεις Μέγας Ναπολέων;


ΥΓΕΙΑ

  • Γιατρέ, πότε τα υπουργεία δεν είναι στην κυβέρνηση κι έχουν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις;
  • Γιατρέ μου, μπερδεύω τους αριθμούς. Από τις δημοσκοπήσεις συνάγεται ότι την ποσοστιαία πτώση του ΣΥΡΙΖΑ δεν καρπούται 100% η ΝΔ, υπάρχει διαρροή και προς την τιμή των νέων μέτρων. Θα πεις, τι με νοιάζει εμένα, αφού δεν πληρώνω. Τότε όμως, γιατί ακριβαίνουν τα μέτρα;
  • Γιατρέ μου, ο πονοκέφαλος δε λέει να φύγει. Χθες έσπασα το κεφάλι μου σε ποιο ταμείο καταβάλλουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις το πολιτικό κόστος; Κι ακόμα το βαράω στον τοίχο, να θυμηθώ ποιος κονομάει από κει.

Μετά από ειδοποίηση μέσω e-mail, βρήκαμε την παρακάτω προκήρυξη στον κάδο ανακύκλωσης του κομπιούτερ μας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την εκάστοτε δεξιά ηγεσία που με κλεφτοπόλεμο δηλώσεων με τους αντιεξουσιαστές και την αριστερά ανάστησε τα Εξάρχεια.


Πράγματι, τα τελευταία χρόνια με την αλλαγή χρήσης γης και την αύξηση τιμών ακινήτων και ενοικίων στην Πλατεία και τη γύρω περιοχή τα φρικιά άλλαξαν σπίτια και πήγαν στα φτηνότερα δυτικά προάστια, ενώ μαγαζάτορες που δε μπορούσαν ν’ αντέξουν τα τσουχτερά ενοίκια έκλεισαν τα καταστήματά τους κι έτσι έμειναν πολλοί συνάδελφοι σερβιτόροι χωρίς δουλειά.

Όσοι αμετανόητοι κράτησαν εδώ τις επιχειρήσεις τους επί σειράν ετών βάραγαν μύγες, ενώ τα γκαρσόνια παίζανε μεταξύ τους μπιζ για να περνά η ώρα. Πελάτης ούτε με το δίκαννο. Μόνο στου Ψυρρή έβρισκες πια γεμάτα μαγαζιά. Από τη στιγμή όμως που έβαλε μπρος ο Κούλης, (θυμίζουμε χαρακτήρισε κι αυτός την περιοχή μας «άβατον», όπως το Άγιον Όρος, μεγάλη η χάρη του) πλάκωσε κόσμος να δει τι γίνεται εδώ. Είχαμε και χάπενινγκ όπως η καύση του τοπικού μας αστυνομικού τμήματος και η οικονομία της περιοχής αναζωογονήθηκε.

Ευχαριστούμε Κούλη, πάντα τέτοια!

Μετά τιμής
Τα ιστορικά γκαρσόνια των Εξαρχείων
(Κοινωνικά τέκνα των παλιών γκαρσονιών της Πλάκας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: