9/2/17

Τις Ε.Ε. ο αδύναμος Greekos;

Με Κούλη πρωθυπουργό όλα στην Ελλάδα θα γίνουν χειρότερα, τουλάχιστον όμως δεν θα έχουμε ΣΥΡΙΖΑ.

❒ Εντάξει, ο Επάτιμος της ΝΔ -ονόματα δε λέμε- καλείται και Daddy Cooli.

Επιτέλους, άγιος ο Θεός, δεν το είπε το δημοψήφισμα, αλλά το 'πε το “Ναι” το ΔΝΤ και συμμετέχει εν τέλει στη δανειοδότηση σωτηρία της Γερμανίας.


❒ Ο β' αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Χατζηδάκης προέβλεψε ότι φέτος η κυβέρνηση θα πέσει μέσα στο 21017. Του χρόνου βλέπουμε πότε θα πέσει.

Ο α' αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Αδωνόητος κατήγγειλε στον τηλεοπτικό λαό από τον Σκάι μια καταχρηστική πτήση του  πρωθυπουργικού αεροπλάνου που θα γίνει προς την ανατολή ή τη δύση σε δέκα μέρες ή μήνες ή ώρες με επιβάτες τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του ή κάποιους άλλους.

❒ Ο επίτιμος γ' αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Βενιζέλος δεν είπε τίποτα.

Κάποιοι είπαν ότι ο Νεοδημοκράτης έχει σχέση με τη ΝΔ. Σε λίγο θ' ακούσουμε και ότι ο Ριζοσπάστης έχει σχέση με το ΚΚΕ. Ευτυχώς αποκαλύφθηκε ότι το τζατζίκι δεν έχει καμία σχέση με το σκόρδο, επειδή βρωμάει πολύ.

❒ Ο Σόιμπλε τελικά υποχώρησε και δέχτηκε μείωση του χρέους της Ελλάδας στην ιστορία της ανθρωπότητας. Έτσι η ανθρωπότητα χρωστάει λιγότερα στην Ελλάδα και στο ελληνικό πνεύμα.

Δεν υπάρχει ΔΧΤ; Διεθνές Χαρτονομισματικό Ταμείο, έτσι για σιγουριά ότι δε θα πάρουμε πάλι φραγκοδίφραγκα.

❒ Αν ο Ερντογάν και οι συν αυτώ συνεχίσουν τις εδαφικές διεκδικήσεις κατά της Ελλάδος η κυβέρνηση Αθηνών θ' απαγορεύσει τη μετάδοση από τα τηλεοπτικά κανάλια της πρωτευούσης τουρκικών σίριαλ.

Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο επιτέλους ξύπνησε κι επέβαλλε πρόστιμο “Στο Κόκκινο”. Εντός ημερών θα επιβάλει και τον λόγο που του καταλογίζει το πρόστιμο. Μάλλον για μονόπλευρη ενημέρωση υπέρ της ΑΕΚ και του ΠΑΟ Δουργουτίου. 

❒ Θα τρελαθώ, παρακαλώ τον υιό συμβολαιογράφου Βολταίρο να μου λύσει την απορία: υπήρχαν στην εποχή του διαφωτισμού κι έφτιαχναν τέτοια ρούχα εργαστήρια που καλούνταν συμβολαιοραφεία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: