3/2/17

Ταφοσκοπήσεις

Εκτός από δημοσκοπήσεις γίνονται και ανασκαφές για λογαριασμό της ΝΔ. Στον τελευταίο τάφο βρέθηκε Ωμέγας Αλεξάνδρος, μάλλον ο τελευταίος.

❒  Πάσα γη τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου με πρωθυπουργό Σαμαρά, όταν η ανάγκη το απαιτούσε κι ερχόταν ώρα που δεν έπρεπε να κοιτάξει κανείς προς τον τάφο της δουλειάς, του μέλλοντος, του μισθού, της σύνταξής του.

Ούτε σήμερα βρέθηκε ο τάφος του Μεγαλέξανδρου. Ο Κούλης ζητά γι' αυτό άμεση παραίτηση του υπουργού Παιδείας Γαβρόγλου, αλλά και της υπουργού Πολιτισμού, της οποίας το όνομα δεν θυμόταν.

❒  Σε νέα ανασκαφή που έγινε για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε ο τάφος της Αφιλότιμης του Στράτου Διονυσίου, του Γιώργου Χατζηνάσιου και του Τάσου Οικονόμου.

Σε ανασκαφή του Πανεπιστημίου Αιγαίου που έγινε για λογαριασμό (να γίνεται) βρέθηκε στη Νάξο ο τάφος της Φραγκοσυριανής.

❒  Σε άλλη ανασκαφή προηγείται ο τάφος της Ζαΐρας με σημαντική διαφορά από τον τύμβο Μαντουβάλας-Ζιγκουάλας.

Πες μου το μυστικό κι εγώ τάφος σου.
Εκπρόσωπος τάφου ονόματι Παναγιωταρέα -η εκπρόσωπος- δήλωσε ότι στον τάφο Αριστοτέλη ίσως συμμετάσχει και το ίδρυμα Ωνάσης και ότι αυτός ο τάφος αποδεικνύει περίτρανα πως ο Αριστοτέλης κάποτε πέθανε και τον έθαψαν. 

Βρέθηκε ο τάφος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα υπόγεια της Τραπέζης Ελλάδος στη θέση του χρυσού που λείπει από τον Β'  Παγκόσμιο Πόλεμο και των κασονιών με τα χρήματα από το κατοχικό δάνειο που κλέψαν οι χιτλερικοί Γερμανοί και παρακρατούν οι μετέπειτα αυτών.

❒  Εκπρόσωπος και του τάφου Μητσοτάκη θα είναι η Παναγιωταρέα φυσικά και μάλιστα είναι από τώρα, γιατί φοβάται η κυρία ότι θα τη θάψει κι αυτήν, οπότε ας του θάψει από τώρα το λάκκο. Ξέρει να φυλάγεται όπως όταν καλούσε κόσμο στο Σύνταγμα, αλλά η ίδια παρακολούθησε τη συγκέντρωση από το ρουφ-γκάρντεν του “Μεγάλη Βρετανία”.

Ο Επάτιμος Μητσοτάκης έθαψε και τον πατέρα Άσαντ και τον Σαντάτ και τον Σαντάμ και τον Καντάφι και τον Κάστρο και τον Τίτο και τον Μιλόσεβιτς και τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κώστα Καραμανλή και τον Ρήγκαν, μη συνεχίζουμε, ποιος έμεινε; Η Βασίλισσα της Βρετανίας; Αυτή δεν είναι μεγάλος άνδρας, όπως η Θάτσερ που τη έθαψε κι αυτήν.

❒  Το Μητσοτακέικο εδώ κι εκατό και πλέον χρόνια βρίσκεται με το ένα χέρι στον τάφο για κτερίσματα αξίας.

Ο τύμβος στη Μακεδονία, ένεκα ετεροδανεισμού από Λατινικά, λέγεται τούμπα. Στη ΝΔ κωλοτύμβα, ένεκα μια ΔΝΤ, μια Σόιμπλε..

❒  Πώς αισιοδοξεί η δεξιά; Κάποιος από Πειραιώς-Μοσχάτο-Καλαμάτα όταν ήταν πρωθυπουργός δήλωσε ότι η ανακάλυψη συγκεκριμένου μακεδονικού τάφου είναι καλός οιωνός για την ανάπτυξη και το μέλλον της χώρας. Πράγματι όταν κυβερνούσαν Σαμαράς-Βενιζέλος το πιο αξιόλογο που πρόβαλλαν ως έργο τους ήταν η εύρεση αρχαίων τάφων, όπου και προσκυνούσαν.

Το δίδαγμα της Αμφίπολης: Όποιος σκάβει τον Μεγαλέξανδρο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα.

❒  Για να γίνουν ανασκαφές στην Ελλάδα και να βρεθούν αρχαίοι τάφοι πρέπει χρόνια πριν να έχει χαθεί εκεί παιδάκι από τη Βρετανία και να το έχουν βάλει στοίχημα οι αρχές της χώρας του να βρουν τι έγινε. Δε μπορούμε να βρούμε αρχαία μόνοι μας;  Ελπίζουμε να σταματήσουν τα κανάλια να ψάχνουν για τον τάφο του μικρού Μπεν, γιατί πέφτουν και σε αρχαίους και πολιτικοποιείται το θέμα.

Μέσα στο προσφυγικό κύμα ασύλητος Μυκηναϊκός τάφος βρέθηκε στη Λέσβο. Τι να πούμε; Οι τάφοι τραβάνε τους νεοδημοκράτες πρωθυπουργούς και υποψήφιους προέδρους. Θα τρέχουν εκεί ένας-ένας τα μέλη του ΝΔελφινάριου.

❒  Στο προσφυγικό μας βοηθά όπως μπορεί και της αξίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Μας χαρίζει τάφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: