22/2/17

Από τι πάσχει ο Ρωμ-ιός;

Κρεβατωμένος με γρίπη και ο Σόιμπλε. Ποιος άραγε τον κόλλησε;

ΛΑΪΚΗ ΣΟΦΙΑ (Όχι Τούβλεψη)
Ο Κούλης δε μας λείπει. Ας είν' καλά η γρίπη”.

Νέο θρίλερ υγείας και ατυχίας: “Ο ιός και ο υιός”. Έσω άγρυπνος για να 'σαι άγριπος. Και μακριά από το Ιό-ν-ιο πέλα(λ)γος.

Παράσταση στον επίτροπο προσφυγιάς της ΕΕ κ. Αβραμό -επί το γαλλικότερον- κάνει η ΝΔ: “Οι λαθρομετανάστες έφεραν τον ιό που κόλλησε στον Κούλη και όχι οι νόμιμοι μετανάστες, όπως αθληταί, μοντέλα και ακριβαί σύζυγοι εκ του εξωτερικού. Τους ιούς κουβαλάνε από την Ευρώπη και οι μπατιροτουρίστες και όχι οι επιχειρηματίες του διεθνούς τζετ-α-τετ”. Μόλις ανέβηκε αυτή η παράσταση άρχισαν ν' αυτοκτονούν ψυχίατροι και λογιστές των δανείων της ΝΔ.

Από εποχή (παρένθεση) Σαμαρά τη ΝΔ κυνηγάει ο ακροδεξ-ιός.

Ο Μακητσεκούρ ΤαΒορίδης ζητά να μπουν διόδια στην Πειραιώς, (την οδό όχι την τράπεζα) για ν' αντιμετωπιστεί ο ιός που χτύπησε επιλεκτικά τον Κούλη και κανέναν άλλο πολιτικό αρχηγό, (καθαρό υπονοούμενο) για να μην κινδυνεύει κάθε δεξ-ιός από τη γρίπη του Κούλη, που απειλούσε να γίνει στην Πειραιώς (την οδό, όχι την τράπεζα) μακελ-ιό.

Προσοχή, στο διαδίκτυο. Παραμένει επικίνδυνος Αδων-ιός στο Twitter και δεν απαλλάχθηκε η χώρα ακόμα οριστικά από τον επικίνδυνο υιό τον προηγούμενο υπουργό απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων ο οποίος καταργήθηκε.

Ο ιός του Έμπολα διαχωρίζει τη θέση του και αντεπιτίθεται, για την ώρα, μόνο φραστικά: “Το ελληνικό κράτος εδώ και δεκαετίες έχει μολυνθεί από τον ιό του Μπόμπολα και στα χαριστικά δάνεια των ΜΜΕ από τον ιό του Τόμπολα”.

Η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να διαλύσει το ευρώ, γράφει αναλυτής στις ΗΠΑ. Πού να σου πω πόσο μικρός είναι κάθε ιός και τι διαλύει!

Εμφανίστηκε νέος ιός; Ο Τραμπ κραδαίνει τον πυρσό της ελευθερίας του αγάλματος: “Πρώτα η Αμερική”. (Που πάσχει εδώ και χρόνια από τον υιό Μπους)

Η Γαλλία εδώ και βδομάδες πάσχει ηθικά από τον Φιγ-ιόν που λέγεται και αργόμισθος γρίπη του Παρισ-ιού.

Κίνδυνος γρίπης για την αξιολόγηση από μπρος κι από πίσω ο Ιού-ν-ιος και ο Ιού-λ-ιος. Άνεση τον Αύγουστο, αλλά πίσω έχει η αχλάδα η γρίπη την ουρά τον Σεπτέμβρ-ιο, Οκτώβριο, μέχρι και Μά-ιο. Για να μην κολλήσετε να λέτε τους μήνες “Σεπτέμβρης, “Οκτώβρης” και λοιπά.

Εμφανίζεται στα κρουαζιερόπλοια και η γρίπη του λιμαν-ιού με τον Πι-Ν-ιΟ.

Του μνημον-ιού σου το γλωσσίδι μου ’ριξε κλωτσιά στ’ αντίδι.

Τα προγράμματα των δανειστών δεν εφαρμόζονται, έχουν τεχνικές αδυναμίες, πάσχουν από τη γρίπη του κομπ-ιού-τερ. Μην πούμε για τον Γ-ιού-ρογκουπ και τον Γ-ιού-νκερ. Για να γλυτώσεις από αυτόν πρέπει να τον ονομάζεις Γιουνκέρ. Εξαφανίστηκε από την Ευρώπη η παλιά λογιστική γρίπη του εκ-ιού.

Η αξιοκρατία στην πολιτική πάσχει από οικογενε-ιο-κρατία, τη γρίπη του υιού και της κόρης, τους ανιψιού, της ανιψιάς και γενικά του σογ-ιού. Για την Μισέλ Ασημακοπούλου κίνδυνος η γρίπη του διπλού βασιλικού βαπτισιμ-ιού κοριτσ-ιού.

Η μακροοικονομία μας πάσχει από τη γρίπη του παλ-ιού. Η μικροοικονομία μας εδώ και δεκαετίες πάσχει από τη γρίπη του λαμογ-ιού.


ΑΓΟΡΑ
-Τι φοβάστε, ρε κότες; Τον ιό των πτηνών;
-Των φτηνών. Εισαγόμενων και επιχειρημάτων.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΑΣΑ
"Του αγορ-ιού απέναντι, πείτε του πως το(ν) θέλω”. (Για αναρρωτική άδεια)

Δεν του 'κατσε του ΔΟΛιου Ψυχάρη και η Ελλάδα έσκισε σελίδα. ΔΟΛιός: Δημοσιοκαφρικός Οργιανισμός

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πάσχει από τους αιών-ιους αντιπάλους και παράγοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: