25/2/17

Ν(αι)Δ(ίνω)

Η κούλικη δεξιά θέλει ν' αποτύχει η κυβέρνηση για να παραλάβει χάος και να αισθάνεται στα νερά της.

Τι κατάφερε μέχρι σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση του Κουλη; Φοβάμαι μόνο να μας κάνει να σκάσουμε απ' τα γέλια.

Η ΝΔ αναπληρώνει τη στενοχώρια με χαρά. Ο Σαμαράς ήταν τραγωδία; Ο Κούλης είναι κωμωδία.

Τον Κούλη τον βλέπαμε τις τελευταίες μέρες πρωθυπουργό, επειδή είχαμε Απόκριες.

Ο Κούλης αποφάσισε ότι αφού οι πρόωρες εκλογές που ετοίμαζε πέφτουν Σαρακοστή τις αναβάλει από Δευτέρα του Πάσχα και βλέπουμε. 


Ο Τσακαλώτος επιμένει. “Όποιο κόμμα έρχεται πρώτο στις δημοσκοπήσεις θα πληρώνει ειδικό φόρο κατά του αθέμιτου ανταγωνισμού”.

Σκληρή διαπραγμάτευση έκανε ο Κούλης στο γραφείο της Μέρκελ, αλλά βρέθηκε σε δύσκολη θέση σε σχέση με τις κάμερες, στις οποίες η Μέρκελ μιλούσε χαμηλόφωνα, έτσι ο Κούλης δεν άκουσε και δεν έμαθε καλά τις προειλημμένες αποφάσεις της για την Ελλάδα. Μέχρι να τις μάθει αυτοσχεδιάζει.

Αλήθεια, στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης για το δάνειο με ποιον είναι ο Κούλης; Με το δάνειο φυσικά, που του δίνει κουράγιο, μια κι αυτός δανεισμένος είναι απ' την κορφή ως τα νύχια. Απ' την κορφή της ΝΔ και του πατέρα του ως τα νύχια της γυναίκας του, της αδελφής του και των λαμογιών που τον περιμένουν να πάει στο Μαξίμου.

-Τι σημαίνει εΝΔαδε κείται;
-Για μένα αΝΔιάφορο.


ΝΔ: “Μ' εμάς στην κυβέρνηση δεν θα έχουμε διακρίσεις. Η εισφορά αλληλεγγύης, για παράδειγμα, δεν θα είναι μόνο για τους εφοπλιστές. Ήδη η καταβολή μισθού εδώ και καιρό είναι προαιρετική ως έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης στον εργαζόμενο”.

Στις δημοσκοπήσεις οι Έλληνες ψηφίζουν ΝΔ σε σπαστά γερμαΝΔικά

Πόσοι δεξιοί έκαναν αντίσταση επί κατοχής; Λίγοι, ποσοστό περίπου ΑΝΕΛΛ. Αν όμως η γερμανική δεξιά θέλει κι άλλο λίγο κατοχικό δάνειο μπορούμε να τους δώσουμε από ΝΔ.

Στάσου όμως, αν έχουμε πάλι κατοχή τότε τα δάνειά μας είναι κατοχικά, άρα δεν τα πληρώνουμε. Έτσι δεν είναι, γιατρέ μου; Ή έτσι δεν είμαι;
 

ΑδΌνειδος αντίσταση: "Για τη ΝΔ και την πατρίδα καλύτερη άμυνα είναι η κυβέρνηση".

Ευρ-απολίτευση.
-Ποιος Άχωνις Γεωρημάδης; Βόηθα με.
-Τον είχαμε κάποτε αυτόν υπουργό στην Υγειά μας.


Τότε είχε βγει εκτός ορίων γιατί έπινε ληγμένα εμβόλια.

(Το ότι ομιλεί τοιουτοτρόπως δεν σημαίνει ότι είναι τοιούτος. Ούτε ότι δεν είναι)

Ο ΆδΌνειδος αρνήθηκε να συνοδεύσει τον πρόεδρο του κόμματός του Κούλη στη συνάντηση με Μέρκελ και Σόιμπλε επικαλούμενος λόγους υγείας. Όχι δικής του υγείας, αλλά του Κούλη, μην το διακινδυνεύσει να πάει ταξίδι με βουητό στ' αυτιά του.

Η δήλωση της εβδομάδας ανήκει στον φερόμενο αντιπρόεδρο του Κούλη, αλλά και της ΝΔ ΑδΌνειδος:

Το καρναβάλι της ΝΔ αναβάλλεται για την πρώτη περιοδεία του Κούλη και τις παρελάσεις των σκιωδών υπουργών του στο μνημείο του αγνώστου δεκανέα.

Ο Βενιζέλος μένει σκιώδης αντιπρόεδρος της ΝΔ και μετά τις Απόκριες, μέχρι και μετά το Πάσχα. Αν μέχρι τότε δεν γίνουν πρόωρες εκλογές, καλή χρονιά να έχουμε.

Ως γνωστόν, το αν ένας βουλευτής, ειδικά της αντιπολίτευσης, είναι καλός ή κακός δεν εξαρτάται από το τι κάνει, αλλά γιατί το κάνει. Αν το κάνει για να ξαναβγεί βουλευτής, τότε σίγουρα δεν είναι καλός.

Κούλη, η τηλεοπτική ΝΔ που ετοιμάζεις, θέλει πολλά λεφτά και κανάλια.

Τίτλος που ήρθε δεύτερος: "Υποψήφιοι ΜΜΕ τη ΝΔ".

Προσοχή, Κούλη. Στις εκλογές οι Έλληνες ποτέ δεν προτιμούν για πρωθυπουργό τον καταλληλότερο στις δημοσκοπήσεις.

Ο Κούλης ετοιμάζει άτυπες πρόωρες εκλογές. Απεγνωσμένου κύρους σύνθημα: “Ψηφίστε πρόωρα. Κάνει τον Τσίπρα ν' ανησυχεί”.

Την ανακοίνωση αποτελεσμάτων των άτυπων πρόωρων εκλογών ανέλαβε η AGB.

Δυναμική πολιτική παρέμβαση της ΝΔ. Άλλοι 80 άστεγοι θα φιλοξενηθούν με έξοδα του κόμματος στο χοτ-σποτ Χίλτον Αθηνών, σε προεδρικές σουίτες, μέχρι τις άτυπες πρόωρες εκλογές όπου θα λάβει 99% η ΝΔ.

Μας κόψανε το γκώλο” θα λένε μετά τις πρόωρες εκλογές πολλοί σημερινοί βουλευτές της ΝΔ που θα χάσουν τις έδρες τους.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση για τη ΝΔ έλαβον:
-ΝΔελτία ειδήσεων 14%.
-ΜεσημεριανάΝΔικα 23%.
-Λούφα και Καραμανλή 3%.


Ειδικά κλιμάκια της ΝΔ ανακάλυψαν 50ρηδες που δικαιούνται επίδομα ανεργίας και δεν ψηφίζουν ΝΔ και τους παρέδωσαν εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ, όπου κρατούνται και ανακρίνονται για να καρφώσουν κι άλλους δικαιούχους.

Με διάγγελμά του ο Κούλης κατακεραυνώνει τους ασυνείδητους τρομοκράτες που στέλνουν την καρδιά του στην Κούλουρη ισχυριζόμενοι στους δημοσκόπους του ότι δεν θα ψηφίσουν ΝΔ, ρίχνουν τα προγνωστικά, έτσι η ΝΔ δεν διαθέτει πια δημοσκοπική πλειοψηφία για σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης.

Πότε έχουμε περσινά ξινά σταφύλια; Όταν ο Κούλης σου ζητάει εκλογές εν μέσω διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και σου λέει τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς την Καθαρά Δευτέρα μαζί με το Χριστός Ανέστη.

Ένα καλό νέο τώρα μας φέρνει ο Κούλης: "Θα καταφέρω ως πρωθυπουργός να χρεωθούμε κι άλλο, αυτή τη φορά όμως από τις αγορές και μάλιστα με τεράστιο επιτόκιο, επειδή θα αναγνωρίζεται επιτέλους η μαγκιά μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: