21/2/17

Στο γιούρογκρουπ πήραμε μια παράτα (τα)

Η λιτότητα επιτέλους σταμάτησε να μεγαλώνει. Ανησυχούν τα συνδεδεμένα ομόσταυλα ποσοστά των ακροδεξιών και της ανεργίας.

Βέβαια και να μη μεγαλώσει λιτότητα θα καταφέρει να μας εξολοθρεύσει.

ΝΔ και ακόλουθοι όμως μας ξεχνούν. Δεν μας αποκαλύπτουν τι καλύτερο μπορούσε να πετύχει η κυβέρνηση της Ελλάδας στο γήπεδο των οικονομικών δολοφόνων.

Αυτή τη φορά τη γλυτώσαμε από τους οικονομικούς δολοφόνους, γιατί τους πόναγαν οι εκλογές σε χώρες μπράβων τους.

Πάντως έχουμε τη μόνη ευρωπαϊκή κυβέρνηση που έβαλε όριο στην εξαθλίωση και τους έκοψε το βήχα.

Έτσι, έχουμε να περιμένουμε ήσυχοι να δούμε τι άλλο μας ετοιμάζουν και θα το πετύχουν μόνο με Κούλη πρωθυπουργό.

Δεν τη γλύτωσε ΣΥΡΙΖΑ, τη γλύτωσαν για λίγο όλοι οι κάτοκοι αυτής της χώρας.

Άλλο καλό: μετά από αυτό το γιούρογκρουπ πειστήκαμε ότι έχουμε κυβέρνηση. Καιρός να δούμε ότι έχουμε και αντιπολίτευση και όχι ένα τηλεοπτικό τσίρκο της αρπαχτής. Συγνώμη που το θέτω, το κάνω επειδή είμαι αντικειμενικός. 

Δεν ξεχνάμε, ο Σόιμπλε είπε, “Δεν απείλησα ποτέ για Grexit”. Εντάξει, δεν ανέφερε ποιους δεν απείλησε, αλλά είναι σα να είπε, ότι τα περί Grexit ήταν διαπραγματευτικοί εκβιασμοί, τέτοιο πράγμα δεν σκόπευαν να κάνουν οι άρχοντες της Ευρώπης. Μόνο ο Κούλης το πίστεψε.

Πόσο καλύτερα μπορείς να χτυπήσεις την ακροδεξιά, από αυτό που κάνει η ΕΡΤ και προβάλλει την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο;

Ξεχάσαμε ότι μετά το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, ο ηττημένος διαμαρτύρεται για τι; Για τη διαιτησία. Μη γελάτε ρε μαλάκες. Ο Σάββας Θεοδωρίδης είπε μάλιστα μεταξύ άλλων ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα σβήσει με τέτοιες διαιτησίες. Σταματήστε τα γέλια, ρε σεις, θα πάθουν τα νεφρά σας. Στο κάτω-κάτω είναι στο ίδιο πνεύμα της ΝΔ και των ακόλουθων κομμάτων που καταγγέλλουν την (προ)συμφωνία στο γιούρογκρουπ ως πρόγραμμα λιτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: