17/2/17

ΑποΚΡΥΑτικα


Ο Κούλης δεν κατέθεσε ερώτηση στην ώρα του πρωθυπουργού για το άβατο της εφορίας σε Εκάλη, Φιλοθέη, Εκδοτούπολη, Μύκονο και χωρικά ύδατα μαρίνων με κότερα φίλων του.

Ο Κούλης ξέχασε ότι τον Πρετεντέρη, αυριανό υποψήφιο στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, δεν τον έδειραν στα Εξάρχεια, αλλά στην πλατεία Κολωνακίου.

Πράγματι, ο κόσμος σήμερα δεν ασχολείται με την πορεία της διαπραγμάτευσης για την αξιολόγηση, για τα λεφτά που περιμένει η αγορά μας από τους δανειστές, αλλά όλη η Ελλάδα νοιάζεται για τα Εξάρχεια. Φυσικά όσοι παραμυθιάζονται ότι εκεί είναι ένα κέντρο εγκληματικότητας δεν πήγαν ποτέ εκεί τουλάχιστον τελευταία, όπως φυσικά και ο Κούλης που δεν πήγε ποτέ, αλλά ξέρει τι γίνεται εκεί.

Τα μεγαλύτερα εγκλήματα, κυρίως οικονομικά, γίνονται φυσικά στο Κολωνάκι. Τι να κάνουμε;

Βέβαια, αν τον Κούλη τον ενδιέφερε πραγματικά η πάταξη της βίας, κάτι θα έλεγε για την κατάσταση στα γήπεδα, δυστυχώς όχι μόνο τα ποδοσφαιρικέ. Επί των ημερών τους τα φιλαράκια τους ποδοσφαιρικοί “παράγοντες” είχαν κάνει κόλαση γειτονιές και γειτονιές.

Ευτυχώς που ο Κούλης καταθέτει ερωτήσεις για την ώρα του πρωθυπουργού και ξεσκάμε λίγο κι εμείς κι ο Τσίπρας.

Η πρώτη δημοσκόπηση στη Γερμανία μετά την επίσκεψη Κούλη σε Μέρκελ και Σόιμπλε, δείχνουν σοβαρή πτώση των Χριστιανοδημοκρατών και προσωπικά της δημοφιλίας της καγκελαρίου.

Από δω και πέρα δεν θα δίνονται εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα των χρυσαβγάδων στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Αυτό προς αποφυγήν επεισοδίων που διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα.
  • Τα Εξάρχεια είναι άβατο για τους ακροδεξιούς.
  • Χθες στα ξαφνικά και εντελώς συμπτωματικά τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των συστημικών καναλιών έσκουζαν για έξαρση της βίας και κάψιμο δεκατριών τρόλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: