13/2/17

Το μη χρέος χρέωσ' τον

Ρε Κούλη, σιγά το πράμα. Το πόθεν έσχες την περιουσία και τις οφσορ της γυναίκας σου είπαμε ν' αποκαλύψεις, όχι τα βυζια σου.


❒ Σχεδον όλοι οι ποταμιάνοι, ακόμα κι αυτοι που αλληθωρίζουν προς ΠΑΣΟΚ  λένε ότι ο Κυριάκος θα είναι χίλιες φορες καλύτερος πρωθυπουργος από τον Τσίπρα; Πού το ξέρουν; Μήπως εννοουν καλύτερος γι' αυτούς; Εκει έχουν δίκιο, γιατι ο Κυριάκος, αν καταφέρει και ξεγελάσει τη μνήμη μας και γίνει πρωθυπουργος, αυτός θα τους κάνει κυβερνητικους και καλα να πάθει.

Εκτος από τις παράλογες απαιτήσεις, υπάρχουν λογικες απαιτήσεις και αν ναι ποιες είναι αυτές; Και μόνο "απαιτήσεις" σημαίνει παράλογες. Κοντα στο λάθος εκφώνησης "υπερβολικη δόση ναρκωτικων". Ποια παρακαλω δόση δεν είναι υπερβολικη; Αυτη που δεν σε σκοτώνει αμέσως; Κάθε δόση και κάθε απαίτηση είναι παράλογη και υπερβολικη.
❒ Ναι, Οι Γερμανοι ηγέτες και οι γερμανόφιλοι θέλουν να ποινικοποιήσουν τη διαπραγμάτευση. Ακόμα και τη σκέψη για αντίσταση. Δηλαδη πάει το take it or leave it. Πάμε στο “πάρ' το ή μέσα”.
Ποιος μιλάει για χάσιμο χρόνου, ε;

Όποιος ζητά να μη δεχτεί τα προληπτικα μέτρα η κυβέρνηση, έχει δίκιο, αλλά κατά βάθος ξέρει ότι δεν θα χρειαστεί να ληφθουν ποτέ το 2018, φοβάται όμως ότι τότε θα έχουμε ΝΔ στην κυβέρνηση που θα τα καταφέρει να φέρει τα πράγματα στο αμην και θα είναι αναγκαία. Καλα ντε, ας μην έχουμε κυβέρνηση ΝΔ.

❒ Ανησυχει για την ευρωζώνη η Λαγκαρντ. ΕΔΩ. Μάλλον ανησυχει που ίσως δεν καταφέρει να τη διαλύσει αυτη κι ο Σόιμπλε και τ' αφεντικα τους.

Σόιμπλε ο κακος, Μέρκελ η καλη. ΔΝΤ ο κακος, Ευρωπαϊκη Ένωση η καλη. Ναι, ναι, το χάψαμε, τι λες τώρα;

❒ Έγινε και κάτι καλο με τα μνημόνια και τις διαπραγματεύσεις. Απο τα συνήθη υποζύγια που ήμαστε γίναμε συνήθη ισοζύγια.

10 λόγοι για τους οποίους στη Γαλλία θα βγει πρόεδρος η Λεπεν.
Πρώτος έως δέκατος: Βγήκε στις ΗΠΑ ο Τραμπ.

Γιατι μας το παίζουν αριστεράρες αυτοι που λένε ότι πρέπει να βγούμε απο την ευρωζώνη και να κάνουμε παύση πληρωμων; δεν ξέρουν ότι πρώτον δίπλα τους θα έχουν τον Καμμένο; Φυσικα και το ξέρουν, αλλά κάνουν την πάπια.

❒ Οι οξύτονες λέξεις, όπως ακριβως και οι μονοσύλλαβες, δεν χρειάζεται να τονίζονται, παρά μόνο όταν υπάρχει θέμα σύγχυση του νοήματος με άλλη λέξη. Όπως πού, όχι που, πώς, όχι πως, έτσι και άλλα, όχι αλλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: