20/1/17

Για όλα φταίει η Χίλαρι

Μόνο αυτή μπορούσε να χάσει από τον Τραμπ και δυστυχώς ήταν το μόνο που κατάφερε.

❒  Ο Τραμπ ήταν να καλέσει τον Κούλη στην Ουάσινγκτον, αλλά το ξανασκέφτηκε: “Θα έρθει και θα πρήξει κι εμάς να ζητάει πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα”.

Θα μας σώσει όλους και ο Τραμπ, αλλά ρε παιδιά, πόσες φορές πρέπει να σωθεί αυτός ο κόσμος για να αισθάνεται ήσυχος; Τελευταία φορά θυμάμαι ο κόσμος σώθηκε με τη δολοφονία του Καντάφι και μετά γέμισε η Ευρώπη Αφρικανούς πρόσφυγες.

❒  Ο Τραμπ είπε, μεταξύ πολλών άλλων, στην ορκωμοσία του, "Μόνη πρώτη η Αμερική". Δεν ξέραμε ότι υπάρχουν και ισοβαθμίες. Είναι και η διαφορά στο σκορ.

Θ' αγοράζουμε αμερικανικά, θα δίνουμε δουλειά σε Αμερικανούς”. Σε ποιον το είπε αυτό Τραμπ; Στους συναδέλφους του εργοδότες των ισπανόφωνων; Κι εμείς τα λέγαμε και τα κονομήσαμε.


❒  Στην ορκωμοσία Τραμπ ο Σκάι έκλεβε εικόνα από την ΕΡΤ; Πώς σας ήρθε αυτό; Μήν τολμήσει ένα κανάλι να δείχνει ακριβώς το ίδιο με αυτό που έχει πληρώσει τα δικαιώματα. Αμέσως να πείτε ότι κλέβει. Σύμπτωση είναι και μάλιστα όχι πρώτη φορά.

Για τον ένα το λέγανε, για τον άλλο, τελικά ο Ομπάμα είναι που έφυγε με ελικόπτερο, μετά τον Αργεντίνο.

❒  Ο Δήμος Πειραιά προς τιμήν του νεορκισμένου Τραμπ μετονομάζει την Τρούμπα (τρόμπα) σε Τράμπα. (αλλαγή)

Και ο λαϊκός βάρδος φουρνέλος Τέρης Χρυσός τραγουδάσε σχετική τελετή στα σφαγεία Πειραιώς ελαφρώς παραλλαγμένο τραγούδι Μάρκου Βαμβακάρη: “Χρόνια μες στην Τράμπα / μαγκίτης κι αλανιάρης, / ρώτησε να μάθεις / κι ύστερα να με πάρεις”.
 

❒  Μέχρι να πάρουμε τον Χρυσό περνάμε στα δικά μας. Ο Τραμπ τραγουδά Κοέν σε σπαστά ελληνικά: “Φερστ γουί τέικ Μανχάταν / δεν γουί τέικ Μπερλίιιιιν”.

Ρε πούστ, οι Αμερικάνοι έβγαλαν πρόεδρο τον πάμπλουτο Τραμπ, τον πιο πετυχημένο επιχειρηματία της χώρας τους. Εμείς γιατί δεν βγάζουμε πρωθυπουργό τον Βαρδή Βαρδινογιάννη; Επειδή δεν παρουσίασε ποτέ ριάλιτι σόου για μια πενταετία; Ποτέ δεν είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: