20/1/17

Παράνομοι Κουληχέρηδες στις γειτονιές

Ο Γιακουμάτος πιστεύει ότι η ομοφυλοφιλία είναι μεταδοτική ασθένεια. Άρα επί ΝΔ το ΚΕΕΛΠΝΟ θα διαφημίζει πλουσιοπάροχα την καταπολέμησή της μέσω της διαφημιστικής εταιρείας της ανιψιάς του Κούλη, κόρης της Ντόρας.

❒   Έπρεπε να έχει ήδη κλείσει η αξιολόγηση”, φωνάζει ο Κούλης. Σε ποιον το λέει και μάλιστα τόσο αυστηρά; Α, στον Σόιμπλε! Είπα κι εγώ!.. 

Σκέψη ν' αλλάξει όνομα η ΝουΔου και να γίνει ΓουΔου. Όχι "Γαμεί και Δέρνει", ρε σεις αθεόφοβοι, αλλά "Γερμανέα Δημοκρατία". Προς αποφυγήν του ανοίκειου ας την συντομογράφουμε ΓΝΔ. Μετατροπή στον ύμνο: “Ζήτω η Ευρώπη / ζήτω η θρησκεία / ζει η ΓερμαΝέα Δημοκρατία”.

❒  Γιατί μας ψευτοαπειλούν με το “ΔΝΤ, νέο μνημόνιο ή έξοδος από την ευρωζώνη”; Αφού μπορούμε να τα έχουμε και τα τρία μας ή και τίποτα από τα τρία που μας τα κάναν δύο. 

Από τα μνημόνια 1,2,3 πήγαμε στα προγράμματα. Για την ώρα βρισκόμαστε στο κλασικό Τρίτο Πρόγραμμα. Ακολουθούν τα μπουζούκια.

Τα μπουζούκια ρήμαξαν επειδή:
α) Λείπουν (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας) κάποιοι σαν αυτούς τους παραπάνω τρεις.
β) Επειδή κάποτε πολλοί σαν αυτούς τους τρεις δεν λείπανε ποτέ από αυτά.
γ) Επειδή ποτέ δεν καταφέραμε να ξεχωρίσουμε αν τα όργανα ή οι χορευτές είναι περισσότερο μπουζούκια.

Ο Τραμπ ορκίστηκε για τον πιστέψουν, αλλά δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Μια πρώτη συμβουλή: πριν διώξεις τους ισπανόφωνους μετανάστες ρώτα αυτούς που τους χρειάζονται και τους παραγγέλνουν. Φίλοι σου είναι.

❒  Τελικά δέχτηκαν κάποιοι μεγάλοι καλλιτέχνες να τραγουδήσουν στην ορκωμοσία του Τραμπ.



Πρώτο δημοκρατικό μέτρο του Τραμπ: Επιτρέπονται ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι συγκεντρώσεις που είναι υπέρ του. Πρώτη του υπόσχεση, όσο ο Τραμπ θα είναι πρόεδρος δεν θ' ασχολείται με την πολιτική.

❒  Μια απορία με κατατρώει: Όταν τα μεγαλοστελέχη του ΔΟΛ διαμαρτύρονται για την επιλογή Μουλόπουλου ποιον ακριβώς βρίζουν; Τον Ψυχάρη;

ΕΚΤΑΚΤΟ
Βουλευτής από το Ποτά Μη δήλωσε ότι προσχωρεί στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας. Ο Σόιμπλε του ζήτησε 100 χιλιάδες ευρά για να τον δεχτεί.

Τατιάνα Στεφανίδαινα, τα λάθη πληρώνονται. Πού να φανταζόσουν όταν μας έφερνες τον Κασιδιάρη στο σαλόνι ότι θα κατέβαινες κάποτε υποψήφια με τη ΝΔ! Οπότε μην περιμένεις με τη μήνυση να κονομήσεις ψήφους. Ίσως αποτελέσει ευκαιρία να μάθει οκόσμος τι επιπέδου άτομα πάνε να τον κοροϊδέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: