26/1/17

ΤΡΑΧΤΕΡΤ3

Οι τραχτερέιτορς εκτελεστές της ευρωπαϊκής πολιτικής απαιτούν: ούτε φόροι ούτε συντάξεις.

❒  Γεια σου, τιμημένη ευρωτιά με τα τραχτέρια σου.

Οι αγρότες με τα μπλόκα θα κόψουν έκοψαν την Ελλάδα στα δύο; Ποια είναι αυτά τα δύο κομμάτια; Στα δύο κόβεις μια χώρα με ένα μπλόκο. Όταν έχεις 5-6 μπλόκα στα πόσα κόβεις την Ελλάδα;

❒  Είδαμε και πάθαμε ν' απαλλαγούμε από τα μπλοκάκια που μας έδερναν με κρατήσεις και απολύσεις και πέσαμε στα μπλόκα να μην μπορούμε να καταλήξουμε πουθενά.

❒  Τα συστημικά ΜΜΕ υποστηρίζουν τα μπλόκα, όχι επειδή δεν κυβερνούν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά επειδή κι αυτών οι παππούδες τους ήταν αγρότες.

Από το μπλόκο των Μικροτεμπών εξαπολύεται η άποψη να μην φορολογούνται όχι μόνο οι αγρότες, αλλά και τα νυκτερινά μαγαζιά των κάμπων.

❒  Από το μπλόκο Μεγαλοθηβών, εκσφενδονίζεται η άποψη να μείνουν αφορολόγητοι και οι καναλάρχες που τους υποστηρίζουν.


❒  Από το ιερό μπλόγκο του Αγίου Όρους κανονιοβολείται η άποψη ότι η εφορία είναι όργανο του Σατανά.

Όλοι στα μπλόκα

❒  Αγρότες από το μικρομπλόκο σταθμού Λαρίσης που έχει αποκλείσει τις σιδηροδρομικές κόκκινες γραμμές απαιτούν να γίνει κι εκεί μια μικρή συνάντηση με τον πρωθυπουργό για να παραχωρηθεί στους τσιφλικάδες κοκκινογουλίων το 40% του ΟΣΕ.

❒  Οι αγρότες της Κρήτης σκέφτονται να κατέβουν στον Πειραιά με τρακτέρ, να κλείσουν το λιμάνι με αίτημα να μην πάρει φέτος πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.

Οι αγρότες επιδοτήσεων Κολωνακίου θα καταλάβουν με τα τζίπ με τα τρακτερωτά λάστιχα το γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης και θα ζητήσουν από τον πρωθυπουργό να πάει εκεί να συζητήσουν για την αποπομπή Αλαφούζου και την απονομή στον Παναθηναϊκό έστω του κυπέλλου Αθηνών της ΕΠΣΑ.

❒  Με αποκλεισμό και της τσιπούρας απειλούν αγρότες – ιχθυοκαλλιεργητές του Παραλιμνίου.

Από τη Γενική Γραμματεία του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Αγροτικού Κινήματος Ελλάδος ανακοινώνεται η ομόφωνη απόφασή τους σύμφωνα με την οποία αρνούνται να συμπεριλάβουν στις αγροτικές επιδοτήσεις τους παραγωγούς ραδιοφωνικών εκπομπών, τηλεοπτικών σίριαλ, που αιτήθηκαν πρόσφατα την εξυπηρέτησή τους. Αύριο θα συζητηθεί το σχετικό αίτημα των παραγωγών φούντας και μανδραγόρα.  

❒  Συνταξιοδότηση μπλόκων. Στήνουν μπλόκα και οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες της πόλης, όχι τόσο μεγάλα βέβαια, όσο των αγροτών. Στήνουν μπλοκάκια με 45% κρατήσεις.

-Γιατί, ρε, οι αγρότες δεν κάνουν μπλόκα και στα αεροδρόμια;
-Μη δίνεις ιδέες.


❒  Αλήθεια, τα μπλόκα των αγροτών αποκλείουν το πέρασμα και σε αυτοκίνητα που κουβαλάνε λεφτά επιχειρηματιών που τα καταθέτουν στο εξωτερικό;

ΕΚΤΑΚΤΟ
Έγινε αποδεκτό από το Μαξίμου-3 και άλλο ένα αίτημα των αγροτών: αφορολόγητα και τα μπλόκα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: