22/12/16

IQ γερμανικιού

Οι Έλληνες χαμηλοσυνταξιούχοι και επιδοματούχοι πια από 22/12 ανέλαβαν την ευθύνη για το χτύπημα στην καρδιά της της ευρωπαϊκής οικονομίας.

❒   Μόνο στη Γερμανία γίνονται αυτά. Ο πιθανός μακελάρης άφησε και την ταυτότητά του στο τρελός φορτηγό και οι Γερμανοί αστυνομικοί για 24 ώρες είχαν συλλάβει ως δράστη έναν Πακιστανό, αλλά και τον Τυνήσιο που είχε αφήσει την ταυτότητά του δε μπορούν να τον πιάσουν αν και τον είχαν υπό παρακολούθηση και πριν το χτύπημα. Χάλι το γερμανικό κράτος. Ο Κούλης θα ζητήσει πρόωρες εκλογές κι εκεί.

Αλλά και πρόωρες εκλογές να γίνουν στη Γερμανία, πάλι τη Μέρκελ θα βγάλουν κι ας την θεωρούν υπεύθυνη για το κράτος σουρωτήρι με άμυνα χωνί.

❒   Η Ντόις Μπατς (γερμανική αστυνομία) εξηγεί: “Έν γερμανοίδα ότι ουδέν γερμανοίδα. Δεν είδαμε τον Τυνήσιο τρομοκράτη και ξέφυγε γιατί είχε χαμηλό επιτόκιο”.

Ακόμα αναζητείται ο δείκτης νοημοσύνης που χάθηκε κάπου στη γερμανική αστυνομία.

❒   Ο Κούλης προφητεύει σωστά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί τη χώρα στο γκρεμό ή στα βράχια, το ίδιο είναι, επειδή με όσα κάνουν θ' αναγκάσουν τον ελληνικό λαό ν' αναδείξει επόμενο πρωθυπουργό έναν Μητσοτάκη με αυτό συνεπάγεται.

Ο Σόιμπλε επιτρέπει στην Ελλάδα να εορτάσει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, αλλά σε 10 άτοκες δόσεις και κάθε μία θα έχει από δύο υποδόσεις. Ο εορτασμός των Φώτων δεν επετράπη ακόμη. Τα κάλαντα, θυμίζουμε, πληρώνονται μόνο με κάρτες.

❒   Σημειώνουμε η φυγή του Χριστού στην Αίγυπτο εορτάζεται 26 Δεκεμβρίου, άρα Εκείνος ήταν εξόριστος μιας ημέρας ή ενός έτους και μιας ημέρας; Τα γραπτά διαφωνούν. Όχι με τον Κούλη 6 μηνών πολιτικό κρατούμενο και πολιτικό εξόριστο. Στο Παρίσι όχι της Αιγύπτου..

Ένα μικρό επίδομα ζητούν να λάβουν των Φώτων και Γερμανοί χαμηλοσυνταξιούχοι από την ελληνική κυβέρνηση. Ο Σόιμπλε δεν διαφωνεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: