8/12/16

Κινητοποιητές

Σε λίγο στη μνήμη της απεργίας η ΝΔ θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου.

❒   Οι τελευταίες κινητοποιήσεις κατά των δανειστών μας πείθουν ότι πρέπει να παραιτηθεί αμέσως η αντιπολίτευση και να γίνουν πρόωρες εκλογές για να αντικατασταθεί.

Χαχανάκια Βρυξελλών: Οι νεο- και ευρω- φιλελέδες επιμένουν ότι όσο περισσότερες απολύσεις κάνεις τόσο θα μειώσεις την απεργία. Δηλαδή αν απαγορεύσεις τις απολύσεις η ανεργία θα γιγαντωθεί.


-Μπαμπά, δε θυμάμαι καλά, μπροστά μας είναι το μέλλον ή η ΝΔ;
-Σκάσε.


❒   Όλα τα μη εκλεγμένα στελέχη της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας επιβεβαιώνουν την ευαγγελική ρήση: “Και οι άσχετοι έσονται πρώτοι”.

Η εργατιά θέλει ΝΔ και διαφθορά που όσο εμποδίζεται τόσο λιγότερα κόκαλα θα πετιούνται στο δρόμο να τρώει κι η φτωχολογιά. Αθάνατη ελληνική λεβεντιά.

❒   Μαλάκες που χαίρονται να παρακολουθούν και να χαίρονται που άλλοι πηδάνε τις γκομενάρες. 

Συμφωνήθηκε και μεταφέρθηκαν κατ' εξαίρεσιν με πλοίο κηπευτικά από Κρήτη. Πριν αποφασιστεί αυτό εκπρόσωπος των αγροτών έβριζε την κυβέρνηση και εκθείαζε τον Περιφερειάρχη. Τώρα που έγινε δεν λέει ευχαριστώ στην κυβέρνηση αλλά την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία που εξαπολύει την απεργία. Άρα την ΠΝΟ έπρεπε να βρίζει.

-Μπαμπά πού ταξιδεύουν τα στελέχη της ΠΝΟ; Στη στεριά;
-Σκάσε.


Η ΠΝΟ ίσως δεν έχει πολλούς εν ενεργεία ναυτικούς, αλλά είναι παντού. Και στο δείΠΝΟ και στο ΚΕΕΛΠΝΟ και στο έξυΠΝΟ και στον ύΠΝΟ και στην καΠΝΟδόχο. ΠΝΟή του μπάτη στην αμμουδιά.

❒   Εκτός από τους εργατοπατέρες υπάρχουν και ναυτοπατέρες. Γνωστό. Γνωστό επίσης ότι καμία απεργία της ΠΝΟ δεν εκβιάζει τους ακτοπλόους, που είναι έτσι κι αλλιώς κρατικοδίαιτοι και ακτοκλόποι. Δεν ξέρω τι κάνει αυτή η απεργία, πάντως επιβεβαιώνει ότι το (ένα είναι) το κόμμα ζει.

Συμφώνησα να κάνω δίαιτα για να μου κάνουν και τα παλιότερα ρούχα και να μην ξοδευόμαστε. Αν φάω κουραμπιέ και φανεί κάπου πάνω μου άχνη θα πω στη γυναίκα μου ότι έπαιζα μπιλιάρδο για να χάσω κιλά. 

❒   Και κάνω τον Γερμανό: πίνω λευκό ιταλικό κρασί αρεντσίνωτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: