28/12/16

Υποτελείς στους ΝΔαν€ιστές

ΚΟΥΛΗΣ: Η κυβέρνηση σίγουρα είναι υποταγμένη στη Μέρκελ ή διαφωνεί μαζί της για ψύλλου πήδημα.

❒   Ο Κούλης είναι αδίστακτος: “Η κυβέρνηση είναι υποτελής στους δανειστές €κβιαστές, γιατί ακολουθεί προγράμματα που υπέγραψε πρώτη η ΝΔ”.
 
Σε λίγο η ΝΔ θα μας υποσχεθεί “Έξω οι βάσεις του θανάτου”, έξω από το ΝΑΤΟ, ΕΟΚ and ΝΑΤΟ το ίδιο μαντολάτο, η Ελλάδα στους Έλληνες, δημοψήφισμα για το ευρώ, ψηφίστε μας και βλέπουμε την τύφλα μας.


Όπως και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, η Αθήνα διαθέτει τη δική της Ρόδα, ύψους 40 μέτρων σαν και το περίφημο «London Eye», αλλά καλύτερο, γιατί η δική μας Ρόδα δεν γυρίζει, έτσι δεν χαλάμε λεφτά για ρεύμα. 

Κούλη, μη ζητάς συνέχεια εκλογές. Το αστείο πρέπει να προετοιμάζεται σωστά και να πέφτει σε ξαφνικό χρόνο. Δεν τηρείς τίποτα από τα δύο.

❒   Πολλά χρόνια πολλά ακούσαμε και δεν το βλέπω σε καλό. Χρόνια πολλά θα έχουμε επιτήρηση ως χώρα, χρόνια πολλά θα κάνει να έρθει η ανάπτυξη, χρόνια πολλά θα έχουμε Μητσοτάκη πρωθυπουργό, χρόνια πολλά και καλά για κάποιους λοιπόν.

Ο πλούτος στην Ελλάδα είναι δίκαια μοιρασμένος. Οι πλούσιοι τα λεφτά, οι φτωχοί τα χρέη. Άλλος χρωστάει, άλλος την πληρώνει. Οι πλούσιοι έχουν πολλά λεφτά, αλλά είναι λίγοι, οι φτωχοί έχουν ο καθένας τους λίγα λεφτά, αλλά είναι πολλοί.

❒   Η ΝΔ ξέρει πώς θα μαζέψει λεφτά από δίκαιους φόρους. Στην αρχή επί Σαμαρά έκανε τον γάμο τεκμήριο φορολόγησης. Όταν διαπίστωσε πως οι συστηματικοί φτωχοί φοροφυγάδες απλώς δεν παντρεύονταν, τότε βγήκε ο άσος από το μανίκι: τεκμήριο τα παιδιά. Δεν θα κάνετε παιδιά; Τότε ο Κούλης θα σας ράψει κουστουμάκι ειδικό φόρο πρόστιμο υπογεννητικότητας. Δεν θα ξεφύγετε από πουθενά.

Κουτσούμπα μου, οι καθαροί Γερμανοί νεοναζιστές αναπτύσσονται από την αρχή της ιστορίας τους στις επαρχίες της πρώην Ανατολικής Γερμανίας. Αυτό είναι υπέρ του υπαρκτού σοσιαλισμού;

Δεν υπάρχουν σχόλια: