23/12/16

Ποιος κυβερνά αυτό το απέραντο ΚαφΕΕνείο;

Ορισμό πρωθυπουργού μέσω ΑΣΕΠ ζήτησε ξανά ο Κούλης με τα τρία πτυχία. Θυμίζουμε, υστερεί σε εντοπιότητα.

❒   Ο Τραμπ ζητά από το ΔΝΤ άμεσο διορισμό του Κούλη στη θέση του πρωθυπουργού της Ελλάδας, επειδή, κατά τη γνώμη του, “Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ολικής κατάπαυσης του πυρός στη Συρία”. Για υπουργό εξωτερικών της Ελλάδος ο Τραμπ επέλεξε τον Βενιζέλο.

Στην τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ, εκδήλωση με εισιτήριο 350 $, από μεριάς της Ελλάδος πρώτος δέχτηκε να τραγουδήσει ο Παρτέρης Χρυσός, όπως είναι το πλήρες όνομά του.

❒   Το ΚΚΕ αποφάσισε να συμμετάσχει στον εορτασμό των Χριστουγέννων, αλλά την 26η Δεκεμβρίου στην Ομόνοια.

Σε διαδήλωση διαμαρτυρία στην πλατεία Κωλοναϊκίου καλούν Κούλης και Σόιμπλε με αίτημα: “Λευτεριά στις απολύσεις”.

❒   Κούλης: Εμείς δεν θα κάνουμε περικοπές ευαγγελίων

Στον χώρο των ΜΜΕ και ειδικά των εφημερίδων δεν κυριαρχεί το σκάσιμο της φούσκας, αλλά το αργό, οδυνηρό, βασανιστικό ξεφούσκωμα.

❒   Στο επίδομα των χαμηλοσυνταξιούχων έχουμε διαγωνισμό με πολλούς νικητές. Δύο χιλιάδες από αυτούς ξόδεψαν το βοήθημα σε χρόνο ρεκόρ 9,9 sec.

Η δανειστική Ευρωπαϊκή Ένωση έπαψε πια να ζητά μείωση του αφορολόγητου, όπως κάνει το ΔΝΤ, ζητά μείωση των αφορολόγητων (μόνο των φτωχών εννοείται) με τη μέθοδο της ευθανασίας.

❒   Όχι άλλες μειώσεις συντάξεων, αλλά συνταξιούχων.

Τι είδους τεχνικοί σύμβουλοι είναι οι υπάλληλοι του ΔΝΤ, ρε; Τι είναι το ΔΝΤ; Συνεργείο;

❒   Και πόσο σχετικοί είναι όταν αντί να ζητάνε (ούτε τυπικά πλέον) να μειώσουμε τους φοροφυγάδες απαιτούν τη μείωση του αφορολόγητου;

Μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω γιατί: Η ρευστότητα στην Ελλάδα έχει δεμένη στο κεφάλι μια πλαστική σακούλα, από την κορφή μέχρι το λαιμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: