23/12/16

Ψωμί / ελιά / και Κούλη βασιλιά

Καλές γιορτές, περικοπές στην υγεία, στην παιδεία και στην ειρήνη. Γεια και καλά Χρωστούγεννα.

❒   «Το Κράτος και η Εκκλησία πρέπει να συνεργάζονται αρμονικά», είπε ο φερόμενος ως πρόεδρος της ΝΔ. Συμφωνούμε, πρέπει και οι δύο θεσμοί να φορολογούν τους πολίτες, το κράτος για την φιλοευρωπία, η Εκκλησία για τη φιλανθρωπία.

Ο Μπόμπολας απαιτεί από τον Άι Βασίλη την ανοικοδόμηση του Χαλεπίου, χωρίς φυσικά να πληρώνει τους Σύρους εργάτες, στο κάτω-κάτω χάρη θα τους κάνει. Θα του απαντήσει ο Άι Γαμήσου

❒   Εντάξει, ρε μαλάκα, είναι ωραίο να πέφτει χιόνι τα Χριστούγεννα, αρκεί όμως να έχεις θέρμανση.

Τριγωνική συναλλαγή κάνουμε και όταν ζητάμε λεφτά για τα κάλαντα και δεν κόβουμε απόδειξη.
 

❒   Στο τρίγωνο των Βερμούδων υποτίθεται ότι έχουμε εξαφανίσεις αεροπλάνων και πλοίων. Στο τρίγωνο των συναλλαγών έχουμε εξαφανίσεις φόρων.

Τριγωνική συναλλαγή κάνεις και όταν αγοράζεις τρίγωνα Πανοράματος. Όταν τα τρως κάνεις τριγωνική κοιλιά τραγί.

❒   Η Γερμανία κέρδισε μέσα στην κρίση 100 δισ. € από 2010 μέχρι το '15. Γι' αυτό ο Σόιμπλε δικαίως φωνάζει: “Έτσι αγαπάει το Βερολίνο”.

Ο Κούλης θ' αλλάξει χρονιά στη λέσχη των Βερολινοφρόνων.

❒   Κάποιοι στη ΝΔ σκέφτονται να μην αλλάξουν χρονιά, γιατί τους πήγε πολύ καλά το 2016 στις δημοσκοπήσεις.

Ο Κούλης καταγγέλλει πως ο Τσίπρας έριξε την ανεργία από 27 σε 23% κι εξήγησε ότι αυτό είναι κακό στο πλαίσιο του “Όλοι οι αριθμοί στη χώρα μας πέφτουν”.

❒   Νέα πρόταση Κούλη για το καλό της επιχειρηματικότητας: ομόλογα ΟΠΑΠ. Ένα μέρος των μισθών, συντάξεων και επιδομάτων θα δίνεται σε παιγμένα δελτία τυχερών παιγνίων και λαχείων  ΟΠΑΠ. Οι κληρώσεις θα γίνονται κανονικά, τα κέρδη δεν θ' αποδίδονται, οι νικητές θα παίρνουν μόνο τη δόξα, όπως οι ολυμπιονίκες της αρχαιότητας έπαιρναν μόνο ένα στεφάνι φραπελιάς, συγνώμη, αγριελιάς.

Στη Γαλλία δύο δεξιοί υποψήφιοι Φυγιόν και Μακρόν. Τι να πούμε εμείς; Να φύγουν μακριά;

❒    Η Ελλάδα ήδη έφυγε μια μέρα μπρος για το μέλλον. Σήμερα Παρασκευή κυκλοφορούν τα Σαββατιάκιτα φύλλα των εφημερίδων, αύριο τα Κυριακάτικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: