21/12/16

Καλές γιορτές κι ευρώνια πολλά

Ο Σόιμπλε απαιτεί ντοκουμέντα ότι οι γιορτές είναι εφάπαξ. Ο Τσακαλώτος θα του το δώσει γραμμένο στο πίσω μέρος πακέτου τσιγάρων Καρέλια.

❒   Το 2016 δεν πέρασε ακόμα, έχουν λίγες ελπίδες να επιβεβαιωθούν όσοι πρόβλεψαν εκλογές μέσα στη χρονιά. Αν πηγαίνουν με το παλιό ημερολόγιο έχουν άλλες 14 μέρες μετά την πρωτοχρονιά.

Φυσικά το 2017 θα έχουμε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, που θα ξεκινήσει από τα σύνορα Τουρκίας Ρωσίας και τα στρατά μας θα φτάσουν μέχρι την Κόκκινη Μηλιά.

❒   Το 2017 θα έχουμε νέο πρωθυπουργό, γιο πρώην πρωθυπουργού.

Όλα τα σχολεία ιδιωτικά και οι γονείς θα παίρνουν επίδομα σπουδών. Το ίδιο και με τα νοσοκομεία και τους ιερούς ναούς.

❒   Αμέσως μετά των Φώτων η Ελλάς θα χρεοκοπήσει και ο Σόιμπλε θα την πετάξει έξω από την ευρωζώνη.

Τον Μάρτιο του 2017 δεν θα πληρωθούν οι συντάξεις. 

❒   Αν δεν γίνουν εκλογές μέχρι τον Μάιο του 2017 θα έχουμε δημοψήφισμα με ερώτημα “Θέλουμε για νόμισμα το ευρώ;” Αν βγει το ΟΧΙ θα ψάξουμε τι να το κάνουμε το ευρώ από νόμισμα και αν θα έχουμε δραχμή ή μάρκο ή χρυσή αγγλική λίρα.

Δηλαδή, άθρωπά μου, πού βρίσκονται τώρα νόμος και τάξη; Εκτός Ελλάδος; Λονδίνο, Παρίσι για γιορτές ή μετανάστες στη Γερμανία; Μάλλον εκεί γιατί είδαμε τι πα να πει τάξη. Τρελό φορτηγό θερίζει κόσμο στο κέντρο του Βερολίνου και ο δολοφόνος φεύγει ανενόχλητος. Ο νόμος και η τάξη συλλμβάνουν Πακιστανό κι έπρεπε να περάσει μια ολόκληρη μέρα μέχρι να καταλάβουν ότι έκαναν λάθος, αφού η καγκελάρα τους τον έλουσε με ρατσιστικά στολίδια. 

❒   Σοφία Τούβλεψη: “Ρε παιδιά, κάνει πονοκέφαλο  ή εγώ πονάω το κεφάλι μου
;”

Δεν υπάρχουν σχόλια: