14/12/16

Πλαστηριασμός πτυχίωΝΔ

Υψηλό στέλεχος της ΝΔ έκανε καριέρα με πλαστό πτυχίο, αυτό όμως έγινε νόμιμα επί υπουργίας Κούλη μετά από πλαστηριασμό.

❒  Ο Κούλης επιμένει να γίνουν τώρα όχι πρόωρες αλλά, “προκαταβολικές εκλογές”, το αποτέλεσμα των οποίων θα ισχύσει αμέσως μόλις λήξει η θητεία του τωρινού σώματος της Βουλής.

Ο Τόμσεν έχει δίκιο”, είπε ο συνάδελφός του υπάλληλος του ΔΝΤ -αμισθί αυτός-  Κούλης Μητσοτάκης. “Τα μέτρα λιτότητας πρέπει να τα παίρνουμε προκαταβολικά, γιατί αν τα παίρνουμε στην ώρα τους κινδυνεύουμε να πάθουν ξαφνικό οι συνταξιούχοι”.

❒  Η Σοφή ΑΤούβλεψη σκέφτεται: “Αν δεν ανέβει ο ΦΠΑ στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου θα έχουν εκεί τα προϊόντα χαμηλές τιμές κάτι που προσελκύει τους πρόσφυγες”.

Ο Σόιμπλε θέλει να πεινάσει κι άλλο η Ελλάδα για να περισσέψουν χρήματα για τη Γερμανία -τους Γερμανούς εργοδότες- για να πάει μπροστά η Ευρώπη, δηλαδή η Ελλάδα.

❒  Οι Έλληνες πατριώτες πρέπει να πουν ναι σ' όλα στον Σόιμπλε, γιατί αν δεν πάει καλά η Γερμανική οικονομία θα πληγεί η Ευρώπη, δηλαδή η Ελλάδα.

Τι; Δίνονται επιδόματα για να πάρει ο λαός μια ανάσα; Αδημονώ να βγουν από ΝΔ και να πουν ότι διαφωνούν, γιατί με αυτή την ανάσα θα εκπέμψει η χώρα μας περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα.


❒  Πού πα, ρε Καρασόιμπλε. Εσύ με δυνατή οικονομία με το ζόρι καταφέρνεις να μαζέψεις πλεόνασμα 1% κι εμείς που δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα θα έχουμε 3,5%; Τρελάθηκες;

Απαγορευτικός τίτλος: "ΧΑΛΙ ΕΠΗ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: