13/12/16

Αυριανή γεύση του χθες

Ο νεοφιλελευθερισμός ήταν το μέλλον κάποτε. Θα είναι για πολύ ακόμα παρόν. Πολιτικά ο ναζισμός είναι το μέλλον του παρελθόντος.

❒   Στις διαπραγματεύσεις μας παίζουν με τον καλό και τον κακό ανακριτή. Το ΔΝΤ κάνει τον κακό ανακριτή και οι Ευρωπαίοι τον ...κακό.

Δεν ανησυχούμε με τον τέως υπουργό Δικαιοσύνης Παρασκευόπουλο. Μετά την αποστροφή στη συνέντευξή του στη “Βραδυνή”  για καλούς μετανοημένους χρυσαυγίτες, έδωσε διευκρινιστικές συνεντεύξεις και μας έπεισε ότι δεν είναι επικίνδυνος, απλώς δεν καταλαβαίνει ότι ο καθηγητής όταν είναι βουλευτής πρέπει σε μια πολιτική εφημερίδα να μιλάει ως πολιτικός, γιατί δεν απευθύνεται σε φοιτητές του ή σε ακροατήριο επιστημονικής συνάντησης.

❒  Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΔ ανησύχησε με τη δήλωση Παρασκευόπουλου μην τυχόν και ψηφοφόροι των χρυσαβγάδων όντως μετανοήσουν και στραφούν στον Τσίπρα ή τον Καμμένο. Ας μην ανησυχεί. Θα μείνουν στη Χρυσή Αυγή και θα μαζέψουν κι άλλους νεοδημοκράτες.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής συναίνεσης, σήμερα ο γάμος είναι κατάλληλος με απαραίτητη γονική παροχή. 

❒  Βασίλη Λεβέντη, αφού κατεβαίνει στις εκλογές η Χρυσή Αυγή γιατί να μην κατεβαίνει και η ΕΟ 17Ν; (Μην του απευθύνει κανείς αυτή την ερώτηση, είναι ικανός να την απαντήσει)

Σαν ξημερώνει Κυριακή εκλογών


Τρίτη και 13 σήμερα θυμηθήκαμε το χαμένο βιβλίο του Μάρκες, που είχε γράψει για τον Επάτιμο Μητσοτάκη: “100 χρόνια γρουσουζιά”. (Ο Επάτιμος τον έθαψε κι αυτόν)

Δεν υπάρχουν σχόλια: