27/12/16

Φάλτσο θα μπει το 2017

Φέτος είχαμε πολλούς θανάτους σπουδαίων μουσικών και όπως φαίνεται, η μουσική φρίκη του 2016 συνεχίζεται.

❒   Κούλη, αποφάσισε να ξέρουμε κι εμείς. Η κυβέρνηση είναι υποταγμένη στη Μέρκελ ή διαφωνεί μαζί της για ψύλλου πήδημα; Και τα δύο δεν γίνεται, εκτός αν πίνεις υγρά μπαταρίας Ζήμενς.

Μια και τ' αναφέραμε, η Μέρκελ στα μέσα και στα έξω του Σόιμπλε. Βγαίνει ξανά καγκελάρια, επειδή σιχαίνονται τον Σόιμπλε έξω από τη Γερμανία και τον λατρεύουν μέσα.

❒   Το Κομμουνιστικό Κόμμα Νέας Δημοκρατίας Κούλη κατηγόρησε την κυβέρνηση ως σύμμαχο των πιο ακραίων δανειστών της χώρας μας που θα υπογράψει ό,τι της δώσουν αρκεί να μην προκηρύξει ο Σόιμπλε πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό απόσπασμα: “... γι' αυτό δεν ψηφίσαμε υπέρ του επιδόματος των χαμηλοσυνταξιούχων, για αντίσταση, επειδή οι δανειστές το δέχονται ως σύμφωνο με το πρόγραμμα”.

Στη ΝΔ θέλουν οπωσδήποτε να δουν το πρωτότυπο της δήλωσης μετανοίας που έστειλε ο Τσακαλώτος στους €κβιαστές, σίγουροι ότι είναι δική τους. 

❒   Ομολογουμένως η αξιωματική ΝΔ έβγαλε την Ελλάδα από τα μνημόνια, όπου έχει απομείνει μόνο η κυβέρνηση και όσοι πληρώνουν, δηλαδή ο ελληνικός λαός.

Καλά, μιλάμε, φοβερό. Μετά από επίμονη προσπάθεια του αντικούλη Γεωργιάδη να δοθεί στη δημοσιότητα η επιστολή Τσακαλώτου στους €κβιαστές αποκαλύφθηκε ότι αν δεν πιαστούν οι στόχοι του προγράμματος θα μπει μπροστά ο κόφτης στις συντάξεις. Τι λε, ρε παιδί μου! Και νόμιζα ότι το ήξερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: