9/11/16

ΤΡΑΜΠάκουλας made in USA

Δυστυχώς οι ΗΠΑ Ομπάμα με επόμενο πρόεδρο Τραμπ βγαίνει από τις χώρες του σοσιαλιστικού στρατοπέδου.

❒  Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν βγήκε η πλούσια καθεστωτική, αλλά ο πάμπλουτος αντισυστημικός.

Η εκλογή Τραμπ γεμίζει αισιοδοξία τη ΝΔ. Αφού οι Αμερικάνοι έβαλαν αυτόν να τους κυβερνάει, γιατί οι Έλληνες να μη δεχτούν για δεύτερη φορά Μητσοτάκη;

❒  Πολλοί διαδικτυακοί “δημοσιογράφοι”, αυτοί που δεν δημοσιογραφούν, αλλά δημοσιογράφουν ό,τι τους κατέβει, βγαίνουν τώρα και ισχυρίζονται ότι κάπου (;) το είχαν πει πρώτοι ότι θα βγει ο Τραμπ. Κάποιοι μάλιστα λέγανε ότι ο Τραμπ είναι λαγός που τον έβαλε το σύστημα για να βγει η Κλίντον με περίπατο.

Εγώ ήμουν σίγουρος ότι θα βγει η Κλίντον, γιατί πίστευα ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα στις ΗΠΑ είναι πολύ γερό πολιτικά και αφού επέβαλε Κλίντον αντί Σάντερς για υποψήφιο πρόεδρο θα κατάπινε τον “κλόουν”. Ήθελα να βγει κάποιος αντισυστημικός, όχι όμως ένας πάμπλουτος  ρατσιστής.

❒  Οι Αμερικάνοι δεν ζητούν ξένους επενδυτές, ζητούν από τους δικούς τους να μη φεύγουν σε άλλες χώρες. Εμείς ζητάμε και τα δύο.

Στις ΗΠΑ η τηλεόραση επηρεάζει τις εκλογές. Όποιον κοροϊδεύουν οι τηλεοπτικοί αστέρες μπορούν να τον βγάλουν και πρόεδρο.

❒  Όχι, οι δημοσκοπήσεις δεν μας μπερδεύουν. Διαβάζουμε τα αποτελέσματά τους και ξέρουμε τι θα γίνει. Και στις ΗΠΑ έχασε αυτός (η Κλίντον) που έβγαζαν πρώτο, όπως στο δημοψήφισμά μας το ΝΑΙ, στο βρετανικό δημοψήφισμα το Remain, στις επόμενες βουλευτικές (γενικές) εκλογές μας τη ΝΔ.

Δεν κοροϊδεύω τα “Αμερικανάκια” που έβγαλαν τον Τραμπ. Αν αυτοί είναι γελοίοι που έβγαλαν πρόεδρο τον “κλόουν”, τότε εμείς τι είμαστε που είχαμε υπουργό Υγείας τον Γεωργιάδη και πρωθυπουργό τον Σαμαρά; Τι να πούμε που είχαμε υπουργό Οικονομικών τον Βενιζέλο;

❒  Σε μια πρώτη ανάγνωση της διεθνούς αγοράς το οικονομικό επιτελείο του Τραμπ ανησυχεί που από το συμφερόντων ΗΠΑ ΔΝΤ δανείστηκε και ο Ψυχάρης. Ευτυχώς που ο ελληνικός λαός είναι κουβαρντάς, έξω καρδιά και θα τα πληρώσει κι αυτά.

Η Λαγκάρντ ζήτησε ξανά απομείωση του χρέους Ψυχάρη με μέτρα κατά των χαμηλοσυνταξιούχων της Ελλάδας.

❒  Για την κακή κατάσταση μεταξύ Λίτσας Λαγκάρντ και Φάουλ Τόμσεν με τον Τραμπ-άκουλα, ο Κούλης υπερασπιζόμενος τα εθνικά συμφέροντα πολυεθνικών εταιρειών  δήλωσε: “Ζητώ άμεσες ή πρόωρες αμερικανικές εκλογές και στο ΔΝΤ και στην Ελλάδα”.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου διαψεύδει τη φήμη ότι έκανε αίτηση για πρόσληψή του ως κλητήρας στο ΔΝΤ. “Τις απόψεις του ΔΝΤ τις μεταφέρω στα σαλόνια των τηλεθεατών μου προφορικά”, δήλωσε λακωνικά.

❒  Να χαρώ εγώ τα παιδιά της; ΚΝΑΙ. Όχι όπως στις ανατολικές χώρες που βγάζουν φασίστες και χιτλερικούς να κυβερνάνε, στην Ελλάδα ο υπαρκτός σοσιαλισμός του κόμματος μετά την κατάρρευσή του βγάζει Μπάμπηδες.

Μη γκζεχνάμε. Σαμαράς-Βενιζέλος είχαν βάλει τον Παπασταύρου εκπρόσωπο της Ελλάδας στις διαπραγματεύσεις με τις ελβετικές αρχές για τραπεζικές πληροφορίες προς εξασφάλιση λιστών, όπου και το δικό του όνομα. Τον προτείνουν και για απεσταλμένο στον Τραμπ με σκοπό την πάταξη της φοροδιαφυγής μέσω οφσόρ.


ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
-Πήγα στο καζίνο, χωρίς λεφτά, αλλά είχα ψιλά κι έφτασα ψηλά.
-Ναι; Τι έπαιξες;
-Το πουλί του αστροναύτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: