28/11/16

Ο Κουλ εκλογικεύεται

Το ΜΕΓΚΑ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί (και) μετεκλογικά με τη ΝΔ.

Η Φώφη είπε στους βουλευτές της να ετοιμάζονται για εκλογές το 2018 επειδή  δεν προλαβαίνουν πιθανές εκλογές του 2017.

❒   Πάντα οι εκλογές στην Ελλάδα γίνονταν με κλειστές τράπεζες και σούπερ-μάρκετ ένεκα Κυριακής.

Ο Τσίπρας σκέφτεται να ζητήσει τώρα πρόωρες εκλογές. Κούλης και Φώφη διαφωνούν.

❒   Τίποτα δεν φαίνεται ως θετική εξέλιξη για την οικονομία της χώρας και την κοινωνία και για κάποιους οφείλουμε ν' ανησυχούμε μόνο μην τυχόν και γίνουν ή δεν γίνουν πρόωρες εκλογές.

Αλλά αφού με αυτή τη λογική και οι τακτικές εκλογές θα είναι αρνητικές για την οικονομία της χώρας και την κοινωνία γιατί να μη ζητάμε όψιμες εκλογές 5-6 χρόνια εκτός εποχής; Μην πούμε επταετία γιατί χτυπάει άσχημα, άσε που η Χούντα κράτησε μόνο έξι χρόνια αν μετρήσουμε σωστά.

❒   Προσοχή, ο Σαμαράς κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας. Τελευταία του δήλωση ότι αν δεν έχανε τις εκλογές τώρα δε θα είχαμε μνημόνιο. Άρα αυτός φταίει έχουμε μνημόνιο.

Το ΠΑΣΟΚ δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά: “Απαιτούμε άμεση απόλυση όλων των δημοσίων υπαλλήλων που διορίσαμε εμείς παράνομα. Να φύγουν όλοι γιατί αν μας είχαν ψηφίσει δεν θα ήμασταν σ’ αυτά τα εκλογικά ποσοστιαία χάλια”.

❒   Προσοχή, κυκλοφορεί ελεύθερη τάση αυτοκτονίας ψυχιάτρων: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ που άργησε να πάρει την εξουσία και αργεί να την αφήσει με αποτέλεσμα να φτάσει η χώρα εδώ που έφτασε.

Κούλη αν ζητάς εκλογές γνωρίζοντας ότι οι τύποις δανειστές εκβιαστές δεν θα κάνουν συμφωνία με μια κυβέρνηση που κινδυνεύει σε λίγες βδομάδες να πέσει, τότε μάλλον είσαι με αυτούς.
  • Δεν υπάρχει διαπραγμάτευση ανάμεσα σε δυνατό και αδύναμο.
  • Η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί, έτσι κι αλλιώς, σε βάρος μας.
  • Έχουμε δεν έχουμε τέταρτο μνημόνιο είμαστε χώρα υπό επιτροπεία.
  • Γίνει δε γίνει η συζήτηση για το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, δεν πρόκειται να μειωθεί.
  • Κι αν τελειώσει με χαμόγελα ή με αστερίσκους το Γιούρογκρουπ της 5ης Δεκεμβρίου δεν είμαστε πρωταγωνιστές.
  • Με όλα αυτά δεν καταλαβαίνω γιατί μπλέκεται στη μέση ο Κούλης.
Διακόπτουμε για διαφημίσεις: “166 ενωμένα εργοστάσια υγείας”. (Του Κοντομηνά στη μνήμη Βγενόπουλου)

❒   Τέσσερις οι πυλώνες της αγοράς: τράπεζες, ιδιωτικά νοσοκομεία, ΠΑΕ και ΜΜΕ. Για είσαι μέσα στην αγορά πρέπει να έχεις τουλάχιστον δύο.

Από έκθεση μαθητή πρώτης Γυμνασίου: “Στη Γερμανία εκλογές είναι μια διαδικασία που γίνεται για να μείνει καγκελάριος η Μέρκελ”.

❒   Κυρία Μέρκελ, ενόψει εκλογών σας μπορείτε να λύσετε την παρακάτω απορία πολλών;

Πώς δικαιώνεται ο νεοφιλελευθερισμός όταν 17 περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας φεύγουν από τα χέρια του ελληνικού κράτους για να περάσουν στα χέρια μιας κρατικής γερμανικής εταιρείας, όπως ακριβώς έγινε και με τον ΟΤΕ; Είναι ιδιωτικοποιήσεις τέτοια καραγκιοζιλίκια; Μήπως εξυπηρετούν την κοινή ευρωπαϊκή ιδέα κάποιων; Είναι καλό για την Ελλάδα; Παρακαλώ οι δικές σας απαντήσεις και τα γέλια να υποβληθούν γραπτώς.

❒   Α€ροναυτική άλυτη άσκηση: Τουρκικό υποβρύχιο βρέθηκε να γέρνει στις εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού της Ψυτάλλειας. Ο Βενιζέλος τα ρίχνει στον Σκαραμαγκά.

ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΑ Α(Θ)ΛΗΤΙΚΑ.

  • Η επόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λίγδας θα γίνει με φιλάθλους στις εξέδρες, αλλά χωρίς ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Το αποτέλεσμα θα βγαίνει με ζωντανή, απ’ ευθείας κλήρωση.
  • Στη μεθεπόμενη αγωνιστική θα έχουμε στους αγωνιστικούς χώρους ποδοσφαιριστές που θα παίζουν κανονικά, χωρίς όμως μπάλα, η οποία δε χρειάζεται για την πρόκληση επεισοδίων.
  • Συζητιέται τα επεισόδια μεταξύ φιλάθλων να γίνονται με άδεια από την αστυνομία μετά τα μεσάνυχτα εντός των γηπέδων, για να μην ξεφτιλίζεται στην κοινωνία το αθλητικό πνεύμα.
  • Το ποδόσφαιρο περνά στην ομοσπονδία βαρέων αθλημάτων.
Ελπίζουμε, για δικό τους καλό, να μην καταγγείλουν κάποιοι (οι λήθης ύποπτοι) τον πρωθυπουργό που μεταβαίνει στην Κούβα για να παρευρεθεί μαζί με άλλους ηγέτες χωρών σε εκδήλωση τελευταίου αντίο στον Φιντέλ (Πιστό) Κάστρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: