22/11/16

ΚαρτοδάΝΔειο

Οι επίσημοι δαΝΔήδες διαβεβαιώνουν ότι θ' αποπληρώσουν τα δάνειά της ΝΔ μέχρι τελευταίο μάρκο, συγνώμη, ευρώ. Από το στόμα του επίσημου αντιπροέδρου της ΝΔ Αδ-Όνειδος βγαίνει η απαίτηση να χαριστούν τα δανεικά του κόμματος. Για πρώτη φορά η αλήθεια συμφωνεί ανεπιφύλακτα μαζί του. 

❒   Η κάρτα μέλους της ΝΔ κυκλοφορεί και στη Γερμανία και στις ΗΠΑ, όχι όμως σε Αφροαμερικάνους, Σινοαμερικάνους και Ισπανόφωνους.

Σε λίγο Σαράφης με κάρτα στα Τρίκαλα, Σαράφης με κάρτα και στο Παρίσι. Με 17,5 εκατομμύρια μέλη ξεχρεώσαμε. Αρκεί μη γίνει καμιά πλάκα και βγει πρόεδρος της ΝΔ κάνας Τραμπ ή κάνας Σόιμπλε.

❒   Η ΝΔ θα ξεχρεώσει γιατί θα προσελκύσει ξένους επενδυτές.

Η κάρτα μέλους της ΝΔ θα είναι και πιστωτική κάρτα και εκπτωτική στα καταστήματα που τη δέχονται. Δηλαδή στους νεοδημοκράτες κάνουμε καλύτερες τιμές. Η ετήσια συνδρομή λοιπόν γυρίζει πίσω στην τσέπη του απλού μέλους, του απλού μαλάκα που θα πληρώσει τα δανεικά κι αγύριστα της ΝΔ. 

❒   Συζητιέται μήπως βγει και κάρτα φίλου της ΝΔ με 50% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή και σίγουρα λιγότερες προσβάσεις κι ευκολίες στην αγορά.

Υπάρχει και η σκέψη για κάρτα με εξάμηνη ή και τρίμηνη ή και μηνιαία διάρκεια και συνδρομή για τους πιο φτωχούς νεοδημοκράτες.

❒   Σίγουρα θα δίνονται και δωρεάν κάρτες μέλους της ΝΔ μετά από διαγωνισμούς σε ΜΜΕ ή και με την προσκόμιση Ε1, κάρτας ανεργίας, στους άστεγους και σε όλους που τίποτα καλύτερο δεν έχουν πια να κάνουν από το να γραφτούν στη ΝΔ.

Ζω με κάρτα. Τη συνδρομή της κάρτας μέλους της ΝΔ μπορείτε να την πληρώνετε και μ' επίσκεψη στο σπίτι σας από καρταΖΩεισπράκτορα.

❒   Κατά τα λοιπά, οι διαπραγματεύσεις δυστυχώς δεν οδήγησαν ακόμα την Ελλάδα σε οικονομική κατάρρευση και οι πρόσφυγες ακόμα δεν μας σούβλισαν. Άρα δεν έχουμε άμεσες εκλογές, ούτε ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα όλων των δημοσκοπήσεων, τελευταίων και παλαιότερων, η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της Ελλάδας δεν θέλει λιτότητα. Ωραία, χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι. Αφού αυτοί που επιβάλλουν τη λιτότητα δεν είναι εκλεγμένοι στην Ελλάδα, οπότε δεν έχουν πολιτικό κόστος. Τι να τους τρομάξει λοιπόν; Μην τυχόν και ενισχυθεί η ακροδεξιά; Μα, αυτό είναι υποχώρηση της Δημοκρατίας την οποία οι νεοφιλελέδες θεωρούν, σωστά για τα συμφέροντά τους, περιττή κι επιζήμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: