4/11/16

Ιεράς Οξαποδού 114

Ελαιών Θεός μόνο για Έλληνες
Δεν είναι ούτε η Ιερά Οδός, ούτε η νέα γενιά του 1-1-4.

Δεν είναι νέα γενιά οι λάτρεις του Χίτλερ. Δεν είναι ιερός ο δρόμος που παραβιάζει την ανεξιθρησκεία του για κάποιους Μεγάλου και Αγίου, για άλλους απλώς Ρωμαίου Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου της Ελένης. (Τον πατέρα του τον αγνοούμε) 

Ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος του ’52, έγινε σύνθημα στα χείλη μιας ολόκληρης γενιάς που φώναζε 1-1-4 στους δρόμους, ζητώντας την εφαρμογή του Συντάγματος και όχι την απόφαση του παλατιού που το παραβίαζε.
Τώρα ΑΡΘΡΟ 120 “H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία”.

Χότσποτ μόνο για Έλληνες; Σημειώνουμε μια λεπτομέρεια που ξέφυγε. Εκλεκτοί μας έφεδροι πολίτες ντυμένοι με στρατιωτικές στολές θεωρείτε σωστό να μένουν σε στρατόπεδα άστεγοι Έλληνες όταν παραμένουν ακατοίκητα εκατοντάδες χιλιάδες (και όμως ναι) σπίτια ιδιοκτησίας της εκκλησίας, τραπεζών, δημόσιων υπηρεσιών, φορέων εποπτείας των υπουργείων, ακόμα και ασφαλιστικών ταμείων;

Υ.Γ.
Κατά τη γνώμη μας σωστό είναι “Ιεράς Οδού τόσο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: