8/10/16

Α-TV-πολίτευση

Η ΝΔ χαρακτηρίζει τη νίκης της εθνικής μας εναντίον της Κύπρου (τουέλβ πόιντς) ως επικοινωνιακή κίνηση με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τη θρησκευτική διάσταση των τηλεοπτικών αδειών.

❒  Κούλης: “Ποτέ στην Ελλάδα με κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ποτέ όσο τα τηλεοπτικά κανάλια λειτουργούσαν χωρίς άδεια, ποτέ ξανά δεν είχαμε τέτοια ακραία καιρικά φαινόμενα. Να παραιτηθεί αμέσως ο χειρότερος ακόμα κι από εμάς Τσίπρας, είναι επικίνδυνος και για πλημμύρες. Τρέξτε να σωθείτε.”

«Η γερμανική οικονομία βρίσκεται σε καλή κατάσταση διότι τηρούμε τους κανόνες που ισχύουν στην Ευρώπη», είπε ο Σόιμπλε. Εμείς του επιστρέφουμε ότι η ευρωπαϊκή οικονομία βρίσκεται σε κακή κατάσταση διότι τηρεί τους κανόνες που ισχύουν στη Γερμανία.


❒  Ο Χίτλερ δε ζήτησε συνθηκολόγηση ούτε όταν οι Σοβιετικοί έμπαιναν στο Βερολίνο. Η Γερμανοί που κυβερνούν σίγουρα δεν υποχωρούν ποτέ. Δεν το επιζητεί άλλωστε κανείς αυτό. Για παράδειγμα με την αυστηρή δημοσιονομική πολιτική αν υποχωρήσει η Μέρκελ θα μειωθεί η λιτότητα. Αν δεν υποχωρήσει θ' αλλάξει πορεία η Ευρώπη, θα χάσει την ηγεμονία και θα τσακιστεί η λιτότητα. Ο χρόνος όταν είναι με τους Γερμανούς τελειώνει απότομα.

Ως Γερμανός ακροδεξιός ηγέτης δεν υποχώρησε ούτε ο Αντωνάκεν και παραδόθηκε άνευ όρων. Η ΝΔ ψώνισε από σβέρκο με τον Σαμαρά. Με την ακροδεξιά στροφή του στην πιο λαϊκίστικη εκδοχή με Βούλτεψη, Ντινόπουλο, Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη, εμπνευστή Λαζαρίδη, εκτελεστή Μουρούτη και άλλα τέτοια παιδιά, κατάφερε να πείσει μόνο τους φανατικούς που δεν θα εγκαταλείψουν τη ΝΔ ποτέ. Έδιωξε τους κεντρώους ψηφοφόρους της και δικαίωσε όσους επέλεξαν τους χρυσαβγάδες.


❒  Το ελληνικό χρέος παίζεται σε όλα τα πρωτοκαζίνα, τα χρηματιστήρια κάθε χώρας του κόσμου. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και αντιστρόφως δεν ήθελαν να μιλά κανείς γι' αυτό, γιατί ήταν -νόμιζαν- αποκλειστικά δικό μας πρόβλημα.

Πότε οι Έλληνες, το ελληνικό πνεύμα ήταν ελεύθερο; Η σκλαβιά δεν ήταν μόνο 400 χρόνια της λεγόμενης τουρκοκρατίας. Πρώτοι κατέλαβαν τις ελληνικές πόλεις οι Μακεδόνες, το 338 πΧ, μετά τη μάχη της Χαιρώνειας, τις κράτησαν μέχρι που τις πήραν οι Ρωμαίοι, τους είπαμε και Βυζαντινούς, τα επίσημα χαρτιά τους λένε για Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, ήρθαν οι Οθωμανοί και το 1829 ιδρύθηκε το πρώτο ελληνικό κράτος και δημιουργήθηκε το πρώτο ελληνικό έθνος. Θυμίζω, τα έθνη και τα εθνικά κράτη ξεκίνησαν με την Γαλλική και την Αμερικανική επανάσταση, την επανάσταση των Αϊτινών και συνέχεια....

❒  Θυμίζουμε, η Αϊτή το 1821 ήταν ήδη ελεύθερη από τη Γαλλία και ήταν ημόνη χώρα που επίσημα αποφάσισε κι έστειλε κι ένα πλοίο με στρατιώτες της να βοηθήσουν την ελληνική επανάσταση. Μετά το Γιβραλτάρ όμως τους έσφαξαν οι Ισπανοί. Αν κατάφερναν να φτάσουν στον Ελλαδικό χώρο θα τους έσφαζαν οι Φαναριώτες, επειδή ήταν μαύροι.

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι η εξυπνάδα κληρονομείται από τη μητέρα. Το ξέραμε από τον ΓΑΠ και τη Μάργκαρετ.

❒  Ερευνητές χρησιμοποίησαν για πειράματα ένα «φιλμ σαπουνόπερας», καθώς, όπως αναφέρουν, «τα ανθρωποειδή λατρεύουν ένα καλό δράμα», εννοώντας ότι όταν αντιλαμβάνονται κάποια προστριβή μεταξύ ατόμων, εκφράζουν μεγάλη περιέργεια για την έκβασή της. ΕΔΩ. Τι μου θυμίζει αυτό;

-Μπαμπά, η ΝΔ είναι ανεξάρτητη αρχή;
-Σκάσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: