6/10/16

Μπλε με την Ελένη

Στη ΝΔ βλέπουν Μενεγάκη προκειμένου να (μην) χαράξουν τον στρατηγικό τους σχεδιασμό για την διακυβέρνηση της χώρας. (Μάλλον της Ελλάδας) Απόδειξη; Παρακάτω.

❒  Ο Κοντομηνάς πήγε (απρόσκλητος) στην εκπομπή της Μενεγάκη για να είναι σίγουρος ότι τον βλέπουν οι πολιτικοί του φίλοι και αποδείχτηκε ότι είχε δίκιο.

Έκανε ως φιλοξενούμενο αφεντικό της Ελένης δηλώσεις για τις τηλεοπτικές άδειες κι αμέσως μετά έβγαλε ανακοίνωση υπέρ του η ΝΔ, όπου κατακεραυνώνει την κυβέρνηση. Μιλάμε για σοβαρή πολιτική αντιπαράθεση. Δηλαδή σκέφτονται ότι ο Παππάς θα πάει στην εκπομπή της Πάνια για ν' απαντήσει;

❒  Ναι, με λιτότητα ελπίζουν σε ανάπτυξη. Ναι εξαθλιώνουν λαούς κι ελπίζουν έτσι να προσεγγίσουν ξένους “στρατηγικούς” επενδυτές. Οι νεοφιλελέδες κάνουν ως κυβερνώντες απίστευτες οικονομικές βλακείες ακριβώς επειδή ο νεοφιλελευθερισμός είναι σύστημα αδύνατον να εφαρμοστεί. Οι αγορές δεν αυτορρυθμίζονται, πάντα απαιτείται ο ρυθμιστικός ρόλος του κράτους.

-Μπαμπά, αν παραιτηθεί ο Τόσκας οι αστυνομικοί θα σταματήσουν να ρίχνουν χημικά;
-Σκάσε.


❒  Οι εισπράξεις του δημοσίου μπορούσαν να πάνε ακόμα καλύτερα.


Σήμερον μάρτυρος Ερωτηίδος της παρθένου
Στην Ιταλία είχαμε πριν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας. Τι ακριβώς έπαθε ο Πάπας και η πίστη των Ιταλών;

❒  Η Χίλαρι Κλίντον τουλάχιστον έχει πρόβλημα μόνο με τη δική της υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: