9/10/16

Ηθοποιός διαφθορά

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καταδικάζουν τη διαφθορά απ' όπου κι αν τους έρχεται.

❒  Η NOVA εξασφάλισε, σε πολύ υψηλή τιμή, την μετάδοση της συζήτησης στη Βουλή μεταξύ αρχηγών κομμάτων για τη διαφθορά. Η Ζήμενς σε ένδειξη συμπαράστασης στον Κούλη θα παραμείνει κλειστή από το πρωί. Ελεγκτές της εφορίας θα κάνουν ντου σε καφενεία και κάβες που προβλέπεται να κάνουν γερούς τζίρους. 

Σήμερον Δευτέρα δεν θα εμφανιστεί στη Μενεγάκη ο Κοντομηνάς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων της Ελένης.

❒  ΚΡΥΑΔΕΣ
-Ποιας Ελένης; Της ξαδέρφης του Περικλή;
-Του Κοντομηνά που σου 'κανε το γκότσο να.


Ρε μήπως δεν κάνει Δευτέρα παρουσία ο Κοντομηνάς επειδή νοιώθει στενάχωρα. Επειδή χωράει στο καρέ μόνο σε μακρινό πλάνο, δηλαδή η κάμερα έξω από το στούντιο;

❒  ΑΓΑΝΑΦΤΥΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
Έλεος! Τι κακό έκανε ο Παττακός; Εντάξει έστειλε κόσμο σε βασανιστήρια, φυλακή, εξορία, στον τάφο, αλλά δεν ήταν και Τσίπρας.

-Κι ακούω κι εκείνο το τραγικά άστοχο «...βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα» και... υπάρχουν, ρε άνθρωπε, ψεύτικα γεγονότα;)
-Φυσικά και υπάρχουν ψεύτικα γεγονότα, όπως όσα γίνονται στον κινηματογράφο ή σε δελτία ειδήσεων ιδιωτικών καναλιών


❒  Οι υπάλληλοι του ΔΝΤ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και όλοι οι μη εκλεγμένοι που ελέγχουν και κατευθύνουν κυβερνήσεις και κοινοβούλια σε ποιας χώρας το ΑΕΠ συμμετέχουν;

Το ΜΕΓΚΑ χωρίς δελτία ειδήσεων ανεβάζει τηλεθέαση με αναμεταδόσεις παλιών σίριαλ και ταινιών. Αν θέλει να ξαναγίνει νούμερο ένα ας μεταδίδει μόνο τρέιλερ για να δείξει πιο πλούσιο πρόγραμμα.
 

❒  Δε μου λες, ρε ψεκασμένε Ωραιόπολις, αν ανοίξεις εστιατόριο θα δέχεσαι μόνο εμβολιασμένους;

Δεν ξέρω τι είναι η δημοσιογραφία των πολιτών, δεν την είδα ακόμα στο διαδίκτυο, αυτό που κάνω δεν είναι δημοσιογραφία, γιατί δεν βρίσκομαι σε χώρο παραγωγής ειδήσεων. Ό,τι διαβάζετε είναι κάτι σαν το ημερολόγιό μου.

❒  Επειδή θα λείψω για λίγες μέρες, πάμε λίγο -μη μας μείνει η σημείωση στ' αζήτητα) στο ίσο, αλλά ακόμη αδύναμο φύλο-φτερό.
  • Στην Ελβετία οι γυναίκες απέκτησαν δικαίωμα ψήφου το 1971.
  • Στο Κουβέιτ το 2003.
  • Ήδη από το 1947 οι γυναίκες είχαν αυτό το δικαίωμα στη Συρία.
  • Από το 1934 στην Τουρκία οι γυναίκες ψηφίζουν.
  • Από το 1928 στην Παλαιστίνη.
  • Στην Ελλάδα τυπικά από το 1952 ουσιαστικά από τις επαναληπτικές εκλογές του 1953, όταν ήταν επιτέλους γραμμένες στους εκλογικούς καταλόγους. 
  • Όχι όλες, μόνο εκείνες που τους έκαναν τη χάρη και τις ενέγραφαν οι σύζυγοι και οι πατεράδες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: