27/10/16

Ξέρεις από Κέντρο;

Αντισυνταγματική η εφαρμογή του νόμου Παππά δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το Συμβούλιο της Επικρατείας.

❒  Ο Κούλης δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και στους υπόλοιπους συνεργάτες του.

Η προκαταβολή που κατέβαλαν οι υπερ(ανα)θεματιστές θα τους επιστραφεί με συμψηφισμό από φόρους που θα πλήρωναν του αγίου Πίτσου ανήμερα.



Τώρα γιατί να μην εκπέμψει παράνομα και ο Καλογρίτσας, αλλά και ο Σαββίδης, όπως ακριβώς κάνουν και οι υπόλοιποι;

❒  Το ΣτΕ έκρινε συνταγματικά τα μνημόνια που διέλυσαν την Ελλάδα, το «μαύρο» στην ΕΡΤ και το PSI που διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία. Τι άλλο θέλεις για να καταλάβεις ότι αποφασίζει αντικειμενικά;

Άρχισα ν' ανησυχώ. Το κλείσιμο της ΕΡΤ οι ΣτΕδες το έβγαλαν συνταγματικό, Μήπως είναι αντισυνταγματικό το ξανάνοιγμά της;

❒  Ρε μαλάκα, αυτοί θα βγάλουν συνταγματικά και τα θαλασσοδάνεια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Θα τους δώσουν και λεφτά  πίσω;

Ο Κούλης αποφασίζει και διατάσσει: κάθε ψηφισμένος νόμος θα βγαίνει αντισυνταγματικός από την πλειοψηφία 14-11 του Συμβουλίου Επικρατείας. Οι σύμβουλοι θα συνεδριάζουν 12 ώρες τη μέρα, καλό είναι να παίρνουν μαζί τους φαγητό, εκτός αν βρεθεί χορηγός για κέτερινγκ.
❒  Οι καναλάρχες αποφάσισαν να πληρώνουν με δόσεις την άδειά τους. Κάθε χρόνο θα καταβάλλουν παράβολο 100 €, όχι όλοι μαζί, αλλά ο καθένας. Τα κονομήσαμε πάλι.

-Μπαμπά, τα δελτία ειδήσεων των συστημικών καναλιών κρίθηκαν συνταγματικά;
-Σκάσε.



❒  Ελπίζω οι επαναστάχτες να κατάλαβαν ότι το καπιταλιστικό σύστημα δεν είναι τόσο ηλίθιο όσο νόμιζαν και θωρακίστηκε πολύ καλά, πολύ πριν νικήσει στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα καλά στη ΝΔ, αλλά τελείως λάθος, σαν το (συνταγματικό) θαλασσοδάνειο του Επάτιμου για τον Κήρυκα Χαλίων, συγνώμη, κωλοχανείων.

Κατάλαβα. Η επίσημη παράνοια των δεξιών κατά των μεταναστών ξεκίνησε όταν η μεταναστευτική ροή έπεσε κατά 98%. Τι άλλο είχαν να κάνουν οι -πολιτικά- κακομοίρηδες;


❒  Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στο Μοσχάτο. Πέρασε από τα γραφεία της ΝΔ ως απλός ψηφοφόρος της ο Πάγκαλος. Να τον χαίρονται στη Χαριλάου Τρικούπη.

Να σταματήσει επιτέλους η παπαριά ότι είχαμε αύξηση τουριστών φέτος, αλλά μείωση εσόδων, γιατί -άκουσον-άκουσον- οι τουρίστες δεν ξοδεύανε χρήματα. Έλεος. Οι φορολογικοί έλεγχοι έδειξαν ότι κάποιοι κάνανε φοροδιαφυγή 5 αστέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: