26/10/16

ΝΔ: η λογική Χρυσή Αυγή

Εκ του Αδ-Όνειδος άκουσα ότι σε όλες τις χώρες του κόσμου (του) αν δηλώσεις ότι είσαι κομμουνιστής πας φυλακή. Ομολογώ, γι' αυτό μένω Ελλάδα και δεν την εγκαταλείπω. Από φόβο μη με κλείσουν φυλακή.

❒  Κάποτε ήταν και η δική μας χώρα σ' αυτό τον άλλο κόσμο του Αδ-Όνειδος, αλλά οι κομμουνισταί την έβγαλαν έξω. Τη χώρα.
  • Στις φυλακές της Πορτογαλίας οδηγείται Έλληνας υπουργός, γιατί σε επίσημη επίσκεψή του εκεί έκανε το λάθος και δήλωσε κομμουνιστής.
  • Ναι, ο Άδωνις είναι πανταχούντα παρών.
❒  Το ερώτημα της εβδομάδος: αν η ΝΔ αποδειχθεί λογική Χρυσή Αυγή με ποιον θα σχηματίσει κυβέρνηση; Ας μη βιαστούμε ν' απαντήσουμε, γιατί ίσως τότε να περάσει τη ΝΔ η Χρυσή Αυγή. 

Η μεγαλύτερη υπόσχεση που έδωσε ο Κούλης στον κόσμο του μπορεί να εκπληρωθεί μόνο από τον Τσίπρα. Ο Κούλης πολύ έξυπνα υποσχέθηκε πρόωρες εκλογές, οπότε αν δεν γίνουν θα κατηγορήσει τον Τσίπρα γι' αυτή την αθέτηση.


❒  Αν μειωθεί το χρέος μας δεν θα είμαστε τίποτα. Κανείς δε λέει πια για τη χώρα μας: “Ξέρεις πόσα χρωστάει αυτή, ρε;” Στην Ελλάδα δεν είσαι κάποιος μόνο όταν χρωστάς πολλά, αλλά κι όταν δεν πληρώνεις, αφού γι' αυτή τη δουλειά είναι μόνο όσοι χρωστάνε -σχετικά- λίγα. Οι νεοφιλελέδες δεν χρεοκοπούν την Ελλάδα για να μη δούμε ότι δεν υπάρχουν χειρότερα.

Ο Ομπάμα θα έρθει στην Ελλάδα στις 15 Νοεμβρίου και θα συμμετάσχει κι αυτός στην πορεία διαμαρτυρίας μέχρι την αμερικανική πρεσβεία.

  • Το Συμβούλιο της Επικρατείας θα βγάλει κάποιες εφαρμογές του νόμου Παππά αντισυνταγματικές, αλλά αυτό δεν αρκεί για να πέσει η κυβέρνηση. Πρέπει να βγουν αντισυνταγματικές και οι εφαρμογές των υπουργικών αποφάσεων και οι εφαρμογές των προεδρικών διαταγμάτων και οι εφαρμογές των κινητών τηλεφώνων.
  • Συνεδριάζει αύριο και το ανώτατο στρατοδικείο Μοσχάτου για τον νόμο Παππά. Τηλεοπτικές άδειες θα απονέμει μόνο η ΥΕΝΕΔ και χωρίς οδοιπορικά.
Θα λέγαμε κι εμείς όχι στη CETA Καναδά, αλλά μην στερήσουμε τη μοναδική ευκαιρία που έχει να κάνει το κομμάτι της η μικρούλα Βαλονία που παράγει βαλόνια. Δυο βαλόνια ίδια είναι βαλονίδια. Εμείς σταθεροί στη CETA βαρελίσια. Αν όμως η CETA εκφέρεται ως "σίτα" θα διαμαρτυθει η CyTa, ο ΟΤΕ της μεγαλονήσου Κύπρου. Θ' αποτελέσει δεινή CETA.

❒  Ευχαριστώ για την παρέα σας, καλά περάσαμε και σήμερα, χρόνια πολλά στην Άντζελα Δημητρίου, γιατί και το επώνυμο είναι όνομα, άρα έχει κι αυτό ονομαστική εορτή.

Σαν σήμερα δεν θα γιόρταζε και ο Μήτσος ο Χέντριξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: