23/10/16

ΝΔικαιοσύνη εδώ και δώρα

Θέσεις στην κυβέρνηση της ΝΔ αξίζουν οι δικαστές που θα επιτελέσουν αύριο με ακεραιότητα και όχι απλώς αδέκαστοι, αλλά και αδίκαστοι το καθήκον τους απέναντί μας, χωρίς να φοβούνται δηλαδή ότι αργότερα θα δικαστούν γι' αυτό”. Κάτι τέτοιο φέρεται να δήλωσε ο Κούλης, αφήνοντας επίτηδες ασαφές το πότε και σε ποια χώρα θα σχηματιστεί τέτοια κυβέρνηση.

❒  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο δέυτερος απαιτεί για τον εαυτό του ΣτΕψη βασιλέως. Το προμηνύουν Κυριακοάτικες εφημερίδες.

“Κλείσαμε την ΕΡΤ ως αντισυνταγματική”, δήλωσε από μέσα του ο φερόμενος ως τέως πρόεδρος της ΝΔ, για ν' ασχοληθούν λίγο και μ' αυτόν.


❒  Δεν με παραξενεύει η επιλογή Κούλη στη θέση προέδρου της ΝΔ. Και να τους άξιζε κάτι καλύτερο δεν το διαθέτουν.

-Ποιος άθλιος κρέμασε τρία χαρτιά στη μπλάτη του Κούλη;
-Τα πτυχία του είναι, κύριε.


❒  Μετάταξη ζητά από τη Μέρκελ ο Αβραμόπουλος και από επίτροπος να γίνει πρωθυπουργός, αν είναι δυνατόν στην Ελλάδα λόγω εντοπιότητας.

Πρόωρες εκλογές στη ΝΔ ζήτησε γι' άλλη μια φορά ο Βενιζέλος προβάλλοντας τον εαυτό του ως επόμενο πρόεδρο. Τι, μόνο στο ποδόσφαιρο ο πρόεδρος μιας ομάδας θα γίνεται πρόεδρος άλλης;

❒  Ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι μια ομάδα που παίζει με τον σίγουρο πρωταθλητή Ολυμπιακό 90 λεπτά και στο τέλος φεύγει ηττημένη και με το πολύ 10 παίκτες.

Τίτλος που μας άρεσε: “Κυριακή Κοντονή γιορτή”.


❒  Ο Ραχόι απειλεί: “Αν δεν γίνω ούτε τώρα πρωθυπουργός της Ισπανίας, θα γίνω πρόεδρος της ΕΠΟ”. Η UEFA διαχωρίζει τη θέση της εξηγώντας ότι θα ορίσει μόνο διαιτητές στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας.

Μετά τη δολοφονία του γυμναστή στην Πανόρμου βρέθηκε ένας μαλάκας πρώην αστυνομικός που δεν κατέβηκε υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αβγάς. Φυλάσσεται στο καταφύγιο αγρίων ζώων. 

❒  Η Χρυσή Αβγά δεν είναι εγκληματική οργάνωση. Είναι τρομοκρατική. Όποιος διαφωνεί καλά να πάθει.

Ο Τραμπ(ούκος) θα βγει πρόεδρος των ΗΠΑ για δύο λόγους. 1) Είναι μαλάκας 2) Είναι μαλάκες οι δημοκρατικοί κι έβαλαν υποψήφια την Χίλαρι Κλίντον.

❒  Τα στούντιο του ΑΝΤ1 θα φιλοξενήσουν αύριο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΜΕΓΚΑ, όπως ονειρεύτηκε ο Μανώλης Καψής και μας το λέει κιόλας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΨΗΣ: “Σκέφτηκα....”
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝ ΧΟΡΩ: “Μπράβο, συγχαρητήρια και του χρόνου”.


-Μπαμπά, κυριακάτικες εφημερίδες σημαίνει του Κυριάκου;
-Σκάσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: