2/10/16

Κυβέρνηση Εθνικής Εμβέλειας

Η ΝΔ πρώτη σε δημοσκόπηση που παρήγγειλε η Αυγή. Ο Κούλης βγήκε και καλύτερος πρωθυπουργός και αύριο βράδυ σχηματίζει κυβέρνηση στο Ζάππειο νούμερο σκέτο. Μεθαύριο βράδυ θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, από την Ιερά Σύνοδο και την Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Φιλελεθνικής Εμβέλειας.

❒  Καλώς τονα κι αυτόνα στη μπαρέα. Πόσο κρατικό χρήμα έφαγε ο Σαλμάς ρε πού; Ήθελα να 'ξερα, αυτοί που τους ψηφίζουν τέτοιους τύπους ζητάνε μερίδιο από τα κέρδη;

Αν συνεχίσουν τις θεαματικά απίθανα άστοχες ανεύθυνες δηλώσεις τους μπουμπούκια της ΝΔ θα σκεφτώ σοβαρά μήπως είναι πολικοί σορτάκηδες, δηλαδή προσβλέπουν σε άμεσο εκλογικό ή απλώς μιντιακό κέρδος πουλώντας και ξαναγοράζοντας δανεικές πολιτικές μετοχές. Η ιστορία του κόμματος όμως θα αντισταθεί.

❒  Προσοχή, προσοχή, όσοι πτωχοί, πλην όμως τίμιοι λάβετε οικονομική βοήθεια από τα χρήματα που μάζεψε ο Παππάς από αυτά που πληρώνουν οι υπερ(ανα)θεματιστές για τις τηλεοπτικές άδειες, μην τα ξοδέψετε. Αν βγει πρωθυπουργός ο Κούλης θα σας τα ζητήσει πίσω, γι' αυτό κοιτάξτε να τα έχετε πρόχειρα, μην πάθετε τίποτα χειρότερο. Προσοχή, προσοχή, όσοι πτωχοί πλην όμως.....

Τα λαγωνικά της ΝΔ λένε βλακείες όπως ότι κυβέρνησή τους θα δώσει λεφτά πίσω στους καναλάρχες, προσπαθούν δηλαδή να κερδίσουν την εύνοιά τους την οποία όμως έτσι κι αλλιώς την έχουν κι εκτίθενται στο λαό.

❒  Από το ΔουΝουΤού στη Θάτσερ two
Για να μη χάνουμε χρόνο, τα λέμε απλά: οι Έλληνες νεοφιλελέδες θέλουν τη χώρα μας τόπο αποκλειστικής κατοικίας. Δηλαδή χωρίς οικονομία, χωρίς κυβέρνηση, χωρίς αγορά. Εδώ θα μένουν μόνο οι πλούσιοι, οι υπηρέτες τους και τα καλοκαίρια θα έρχονται οι τουρίστες μαζί με τα γκαρσόνια, τα γκαστρόνια και τα πουστρώνουν.

❒  Η κυβέρνηση παραδίδει επιτέλους το Σκοπευτήριο Καισαριανής στον Δήμο. Ο ΚΚ€ Δήμαρχος όμως δεν το παραλαμβάνει επίσημα στη σημερινή τελετή, γιατί δεν του παραδίδουν και τη μετάβαση στον Σοσιαλισμό, όχι επειδή θα μιλήσει ο πρωθυπουργός.

Πόσο πνευματικό ρόλο παίζει η ιεραρχία της εκκλησίας; Επί Σημίτη σκύλιασε το παπαδαριό να αναγράφεται το θρήσκευμα στις αστυνομικές ταυτότητες κάτι που ορθά απαγόρευε η Ευρωπαϊκή Ένωση για λόγους ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΔ πήγε μαζί με χίλιες κάμερες καναλιών και υπέγραψε μαζί με τη σύζυγό του το σχετικό ψήφισμα. Όταν όμως βγήκε πρωθυπουργός δεν ξανάβαλε την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες, επειδή απλά,  όπως και ο Σημίτης, δε μπορούσε να το κάνει. Το παπαδαριό όμως δεν ξεσηκώθηκε εναντίον αυτού που σύμφωνα με τους (ελληνο)κανόνες θα έπρεπε να είναι ακόμα πιο αμείλικτοι εναντίον του, επειδή τους πρόδωσε, τους δούλεψε ψιλό γαζί για να κονομήσει ψήφους. Δεξιός δεξιού μάτι δε βγάζει; Αυτή η ανοχή των αρχιερέων αποτελεί καραμπινάτη πολιτική επιλογή και η προηγούμενη στάση τους ήταν επανάσταση της πορδής; Βγήκε ο δικός τους και πούλησαν το ποίμνιό τους που έσερναν με σταυρούς υψωμένους και κατάρες στους άθεους. Τι σχέση έχει τέτοια στάση με τον πνευματικό ρόλο αυτών των (παν)“αγίων”; Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ

❒  Η Ντόιτσε Μπανκ μεράκλωσε: "Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά σου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: