19/10/16

ΟΛΑ Βουλή καπέλο

Στην επιτροπή της Βουλής για τα τραπεζικά δάνεια σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΜΜΕ ο Πρωτοθέμος είπε “Είμαι δημοσιογράφος, δεν ξέρω”. Γι' αυτό δεν τον διαβάζω, προτιμώ αυτούς που φροντίζουν να μαθαίνουν και ξέρουν τουλάχιστον για τα δάνεια που πήραν οι ίδιοι.

❒  Και δεν τα παίρνει (τα γράμματα) ο τύπος. Επτάμισι ώρες χρειάστηκαν οι βουλευτές για να του δώσουν να καταλάβει. Οι κυβερνητικοί του δώσαν και κατάλαβε. Στο τέλος της ειρωνείας του γίνανε ΟΛΑ Βουλή κλαμένων χρόνων.

Ζήτησε να ορκιστεί στο ευαγγέλιο του Ιούδα ισχυριζόμενος (ένεκα) ότι η θρησκεία δέχεται επίθεση. Άμα έχει αυτόν άμυνα δεν έχει ανάγκη να πάρει χωνί, αρκεί ένα πορδοβούλωμα. (Σαμπάνιας)

❒  Ζήτησε και ταπεινά συγνώμη από τον Κασιδιάρη για έλλειψη ενημερωτικής φιλοξενίας, έτσι την Κυριακή το Πρώ(κ)το Θέμα θα έχει ένθετο “Χρυσή Αυγή”.

ΚΟΥΪΖ: Ποιος πετυχημένος δημοσιογράφος που έγινε εκδότης αλλά τα λεφτά τα έβγαλε από την τηλεόραση έπαιρνε κοκαΐνη κι έκανε αλλαξοκωλιές με άλλο εκδότη (περιοδικών) που κι αυτός έβγαζε λεφτά από την τηλεόραση;

❒  ΝΕΟ ΚΟΥΪΖ: Ποια κυβερνητικά κόμματα έδιναν δωράκια και άφηναν τα περιθώρια να δίνουν κι άλλοι σε δικαστές εισαγγελείς, έφορους, μεσαίους υπαλλήλους του πρώην υπουργείου Εμπορίου; 

Η αποκαλυπτική δημοσιογραφία στην Ελλάδα τελευταία πάει θαυμάσια. Όποιος από συστημικό μέσο γράφει ή λέει για οτιδήποτε αποκαλύπτει αυτομάτως τις προθέσεις,τους σκοπούς και την προϋπηρεσία του αφεντικού του.

❒  Στις εκλογές μιλούν οι κάλπες με τις κατατεθειμένες ψήφους τους.  Πριν τις εκλογές μιλούν οι Άλπεις με τις κατατεθειμένες φοροδιαφυγές τους.

-Υπάρχει περίπτωση ο νόμος Παππά να βγει κόντρα στο Σύνταγμα.
-Στ' αρχίδια του. Θα πάει από Θησείο.


❒  Κάποτε πηγαίναμε σε πρόωρες εκλογές με πρόφαση το Κυπριακό. Τώρα θα πάμε για τηλεοπτικές άδειες; Πλάκα κάνετε;

Όταν ένα κόμμα (η ΝΔ) δεν θέλει τη συγκρότησή του τότε το ΕΣΡ δεν είναι ανεξάρτητη αρχή. Τελεία και παύλα.  

❒  Κούλη, δεν είναι σπασμένος ο καθρέφτης, η εικόνα σου είναι κομματάκια.
  
 Αν δεν έχουμε διαχωρισμό κράτους εκκλησίας τότε η εκκλησιαστική περιουσία μπορεί να περάσει στο Υπερταμείο, έτσι; 

❒  Όλη η αγωνία είναι για τα λεφτά που χάνονται και για τα λεφτά που κάποιοι χρωστάνε και θ' αναγκαστούν να δώσουν στο κράτος. Πρέπει να φύγει αυτή η κυβέρνηση. Ο Νονός είναι εδώ. Στην κοιΝονοβουλευτική TV-αντιπολίτευση.

Ξένη επένδυση δεν είναι να δοθεί δημόσια επιχείρηση ή και υπηρεσία σε ιδιώτη, αλλά αν έχει τα κότσια ας στήσει αυτός μια επιχείρηση. Μόνο έτσι θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Τα υπόλοιπα που είπες είναι πίπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: