26/9/16

Φυλακές Μαξίμου

Τελευταία απειλή του Κούλη απέναντι στην κυβέρνηση: θα παραιτηθεί ο ίδιος και τότε ίσως η αντιπολίτευση αποκτήσει ηγέτη.

❒   Θα καταδικαστεί η κυβέρνηση σε 2 χρόνια κατ' οίκον περιορισμό στο Μαξίμου. 

Το σχέδιο είναι σίγουρο, η πτώση της κυβέρνησης όμως δεν είναι σίγουρη για τίποτα και δεν  φαίνεται πουθεναίσχος.

❒   Αν η ΝΔ χάσει και τις επόμενες εκλογές σίγουρα θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να βγάλει αντισυνταγματικές και τις κάλπες.


ΠΑΖΑΡΙ
Ο Βενιζέλος πηγαίνει στη ΝΔ μόνο ως πρώτος αντιπρόεδρος.

Ο Λεβέντης κατήγγειλε στον Παπαδάκη ότι εταιρεία δημοσκοπήσεων του ζήτησε 10 χιλιάδες € για να του δώσει μεγαλύτερο ποσοστό. Λογικός προβληματισμός, “Ποιος ξέρει πόσα χρωστάει η ΝΔ (και) σε τέτοιες εταιρείες. Με ποιο τρόπο υποσχέθηκε ότι θα τις πληρώσει και πότε; Όταν βγει κυβέρνηση; Το πίστεψαν;” (Σε 200 ετήσιες δόσεις όπως τις τράπεζες που τη δάνειζαν;)

❒   Δε μας χέζεις, ρε Στουρνάρα;


Όταν μαθαίνεις περισσότερα απ' όσα συμβαίνουν, σίγουρα κάποια ψέματα κατάπιες.

❒   Η Μέρκελ παζάρεψε με τους ναζιστές και ΘΑ δέχεται “πεντακόσα” κεφάλια το μήνα από Ελλάδα και Ιταλία. Όχι τυριά, πρόσφυγες. (Και σίγουρα όχι μόνο τα κεφάλια τους)

Ποιος μαλάκας είπε ότι οι Έλληνες δεν είναι ξενόφοβοι ρατσιστές; Ούτε τους αδελφούς Μικρασιάτες δέχτηκαν με χαρά και το “αράπης” και “γύφτος” είναι πολύ χειρότερα από το “ρε μαλάκα”.

❒   Οι μόνοι ξένοι που δέχτηκαν με χαρά σχεδόν όλοι οι δεξιοί ήταν οι κατακτητές. Και τώρα δέχονται τους τροϊκανούς.

Η ΝΔ υπόδειγμα δημοκρατίας της αγοράς.


Οι Κινέζοι είναι ρατσιστές μόνο απέναντι στους λευκούς.


Η Μπάγιερ μετά από συγχώνευση-εξαγορά φέρνει μεταλλαγμένα της αμερικανικής Μοσάντο στην Ευρώπη και ανησυχείς; 
  • Δεν ανησυχούσες όταν έφερε την Ασπιρίνη. 
  • Δεν ανησύχησες όμως ούτε όταν έφερε την Ηρωίνη. 
  • Η Ασπιρίνη γεμιστή στο τσιγάρο, η Ηρωίνη λιωμένη στη σύριγγα.


❒   Εντάξει, με το παγωμένο δείγμα ούρων ο επανέλεγχος πιθανώς να εντοπίσει αναβολικό (ντόπα) που δεν εντοπιζόταν και ν' αφαιρεθεί ολυμπιακό μετάλλιο από αθλητή-χρήστη. Θα το πάρει άλλος; Αυτός είχε δώσει δείγμα ούρων;

Το μεγαλύτερο έγκλημα του Τσίπρα ήταν που κατάφερε και βγήκε πρώτος σε εκλογές και σχημάτισε κυβέρνηση. Τότε θυμήθηκαν κάποιοι ότι για όλα τα κακά στη χώρα μας φταίει η Αριστερά, όπως κάποτε για όλα τα κακά στο τραγούδι έφταιγαν ο Νταλαρας και ο Μάτσας. Παιδιά, δεν είναι κακό να νικάς, έστω χωρίς επανάσταση, έστω σε αστικές εκλογές. Μόνο ο καταθλιπτικός δε μπορεί να διαχειριστεί κάτι θετικό που συμβαίνει στη ζωή του.

❒   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Σημειώθηκε τζακ-ποτ στη Λάρισα. Οι καναλάρχες θεωρούν αντισυνταγματική την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΛ, η ΝΔ υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ο Βορίδης απαιτεί την παραίτηση του υφυπουργού Αθλητισμού, ο διαιτητής του αγώνα κάλεσε προληπτικά την πυροσβεστική στο μαγαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: