21/9/16

Αξιωματική αντικυβέρνηση

Ούτε εκλογές έγιναν στα μέσα Σεπτεμβρίου, ούτε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες καταργήθηκε, ούτε το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα ματαιώθηκε, ούτε πόλεμο με την Τουρκία έχουμε, ούτε επιδημία από πρόσφυγες έχουμε, ούτε ελλείψεις εκπαιδευτικών έχουμε στα σχολεία που δεν κατάφεραν να μείνουν κλειστά... τίποτα δεν γίνεται στη χώρα μας με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση.

❒  Πράγματι, στη ΝΔ σκέφτονται απογοητευμένοι να παραιτηθούν από αξιωματική αντιπολίτευση και ν'  αναλάβουν αξιωματική αντικυβέρνηση. Ακούγεται πιο ωραίο.

Πέσαν οι μάσκες, πέσαν οι περούκες. Συνέλαβαν και τον Χίο.

Η ΝΔ-ΠΑΣΟΚα καταγγέλλει: “Μάπες πέφτανε στη Χίο / κι αυτοί πιάσανε τον Χίο”.


Χίος: Ο Σπίρτζης έκανε πανωκαβαλίκια με τη γκουμπάρα του.
Λέσβος: Ζηλιάρηηηηη!

Ορέ σεις Τουιτεράδες, τι #Free_Xios; Έχει πάνω του πρόσφυγες; 

❒  Προσοχή-προσοχή, ο Στέφανος Χίος αφέθηκε ελεύθερος και κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

Χίος είσαι και φαίνεσαι.

❒  Άλλος για Χίο τράβηξε-πήγε, άλλος για Πορτοσάλτε κι άλλος στου Μάκη την ποδιά τη μπογδανιά του βγάλτε. 

Στην επιτροπή της Βουλής δύο βουλευτές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ενοχλητικοί σωματοφύλακες των καναλάρχιδων. Ο ένας είναι ο Λοβέρδος που φοβάται ότι δεν θα επανεκλεγεί και κλείνει στασίδι για σχολιαστής σε δελτίο ειδήσεων. Ο άλλος, ο Βορίδης ελπίζει σε νέα προεκλογική τηλε-υποστήριξη. Ποιος φανταζόταν ότι τα κανάλια θα έβγαζαν ήρωα έναν ναζιστή; 

❒  Τι_λε_ρε_όραση;


Κοντομηνάς, Αλαφούζος, Ψυχάρης και άλλοι υπέστησαν κατασχέσεις για υποψία φοροδιαφυγής. Μόνο ο Καλογρίτσας όμως είναι ύποπτος για τα ΜΜΕ-ΝΔ, γιατί δεν είναι δεξιός.

❒  Ελίζα Βόζενμπεργκ: “Κανένας δεν έπρεπε να συμμετέχει στο διαγωνισμό για τις άδειες”. Δε σε άκουσαν κυρά μου, τιμώρησέ τους να μάθουν.

Ο Τζίγκερ Βαρδινογιάννης είπε -πολύ σωστά- ότι δεν έβαλε η οικογένειά του πολλά λεφτά στην προσφορά για άδεια γιατί ήξεραν ότι δεν πρόκειται να τα πάρουν πίσω. Οι άλλοι γιατί έβαλαν τις περιουσίες του; Επειδή πίστεψαν τη ΝΔ ότι θα βγει ξανά στην κυβέρνηση (πρώτο ψέμα) και θα τους επιστρέψει τα λεφτά; (Δεύτερο ψέμα) Καλά να πάθουν.

❒  Εξελίξεις στο ξεπούλημα; ΔΕΣΦΑξανε.

Ο α(θ)λήτισμός επιμένει, αλλά είναι λίγες οι μέρες του, αφού δεν υπάρχει χρήμα. Εδώ οι φουσκωτοί των νυχτερινών κέντρων που κλείσανε αναγκάστηκαν κι ασχολούνται (άκουσον-άκουσον) με την πολιτική αυγή.

❒  Με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Μπραντ και Αντζελίνα με τα 6 παιδιά τους ζούσαν αγαπημένοι. Με ΣΥΡΙΖΑ χώρισαν. Σημειώνουμε την συνάντηση αυτηνής με Τσίπρα πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: