25/9/16

Πρόωρες εκλογές το 2020

-Μπαμπά, μια δημοσκόπηση βγάζει πρώτη τη ΝΔ και μια άλλη τον ΣΥΡΙΖΑ. Αφού οι εκλογές διαψεύδουν τις δημοσκοπήσεις, τότε ποιος θα βγει πρώτος;
-Σκάσε.


Το βρήκα. Αν είχε επικρατήσει ο αθεϊσμός τότε δεν θα είχαμε Ισλαμιστές.


-Μπαμπά, τι πηγαίνει στραβά σε κάποιον και γίνεται πρόεδρος της ΝΔ;
-Σκάσε.



Θα έρθουν ξένοι επεΝΔυτές; Τι θα κερδίσουμε εμείς; Την εκτίμησή τους; Ειδικά αυτό, όχι.

Είναι τρελοί αυτοί οι Γερμανοί. Δεν τους πείραξε που τους κυβερνούσε και τους κατέστρεψε ένας Αυστριακός, ο Χίτλερ. Δεν τους ενοχλεί που τελευταία τους κυβερνά μια Ανατολικογερμανίδα. Φοβούνται μόνο Σύρους, Αφγανούς, Αφρικανούς πρόσφυγες που θα τους έχουν για να πλένουν πιάτα και σκάλες.

Τους τρελούς Έλληνες δεν τους φοβίζει αυτός.

Ηνωμένες Αλητείες Αμερικής
Ανέτρεψαν και κρέμασαν τον Σαντάμ. Αποτέλεσμα; Το Ιράκ έγινε κέντρο της Αλ Κάιντα. Ανέτρεψαν και σκότωσαν τον Καντάφι. Αποτέλεσμα; Πρόσφυγες από όλη τη βόρεια Αφρική, το Τσαντ, τον Νίγηρα, τα δύο Σουδάν κι από αλλού βρήκαν ανοιχτή πόρτα τη Λιβύη να μπαίνουν στην Ευρώπη μέσω Ιταλίας. Πάνε ν' ανατρέψουν τον Άσαντ. Μέχρι στιγμής αποτέλεσμα; Μέσω Τουρκίας φτάνουν στην Ελλάδα κι από κει στην υπόλοιπη Ευρώπη οι πρόσφυγες που συγκρατούσε η Συρία από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, (άλλη Αλητεία Αμερικής εκεί) αλλά και (νεο)πρόσφυγες από την ίδια τη Συρία.

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσ/νίκης, τα λεωφορεία, τα μόνα μέχρι στιγμής μέσα μαζικής μεταφοράς εκεί, είναι ιδιωτική εταιρεία που αποδεικνύει ότι ο ιδιωτικός τομέας είναι σπάταλος. Εισπράττει από το κράτος περισσότερα απ' όσα ο οργανισμός όλων των αστικών συγκοινωνιών του Λεκανοπεδίου της Αττικής. Ο ΟΑΣΘ έχει υψηλή τιμή εισιτηρίων και απλήρωτους εργαζόμενους. Φρίκη αν σκεφτεί κανείς ότι αποτελούν ιδανική περίπτωση να γίνουν δημοτικά, αλλά όχι με Μπουτάρη στη θέση του δημάρχου.

Ναι, ο Βορειοπειραιώτης Μητροπολίτης απαγορεύει το κάπνισμα στο γηροκομείο που θεωρεί τσιφλίκι του.

Ναι, δεν το απαγορεύει πουθενά αλλού.


Από Ρο
Ρε συ, τώρα μας ήρθαν τα μνημόνια;
  • Δεν ξέρεις ότι χρωστούσαμε τα μαλλιά της κεφαλής μας πριν καν ιδρυθεί το ελληνικό κράτος;
  • Θυμάσαι που οι αγωνιστές του '21 είχαν πάρει δάνεια για να οπλίσουν και να πληρώσουν τους στρατιώτες τους και τα λεφτά τα φάγανε στη μεταφορά οι διαπραγματευτές μεσάζοντες, αλλά το χρέος, χρέος;
  • Θυμάσαι το μονοπώλιο οινοπνεύματος, σπίρτων και τραπουλόχαρτων;
  • Ξέχασες ότι ήταν επιταγή μνημονίου για να πληρώνονται δάνεια;
  • Μη σε πιάνει τώρα η σφίξη.
 
-Δηλαδή, μπαμπά, οι Έλληνες χιτλερικοί θέλουν να γίνουμε Ουγγαρία;
-Σκάσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: