8/6/15

Τα μιλήσαμε / τα ξεφωνίσαμε

Έκλεισες συμφωνία; Είσαι προδότης. Αν δεν τα καταφέρεις είσαι καταστροφέας της πατρίδας σου. Διάλεξε.

-Κύριε Σόιμπλε, άλλαξε το κλίμα με την Ελλάδα;
-Ο καιρός θα δείξει.
(Και πλάκωσαν σύννεφα και μπόρες και χαλάζια)


Ο Σόιμπλε δέχεται συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση, αρκεί αυτή να πάρει κάποια  δυσωδύναμα μέτρα.

►Τελευταίο όρο για να υπογραφεί συμφωνία με τη Θεσμόικα έθεσε η Γερμανία. Να ανατεθεί στον Μπόμπολα η χωματουργική έρευνα για την εύρεση του θησαυρού του Αλή Πασά και να δοθεί απευθείας στους δανειστάς.

Ο Πούτιν πρότεινε στον Τσίπρα να μπει η Ελλάδα στη νέα διεθνή τράπεζα που φτιάχνουν οι Brics. Δεν είναι μπρίκια, δεν είναι τούβλα, είναι αρχικά: Brazil, Russia, India, China, South Africa.

►Να μπούμε κι εμείς, αλλά να απαιτήσουμε, εκτός από το ν’ αγοράσουν το χρέος μας, να ονομαστούν Grrics B, ξεκινώντας από Gr, από εμάς.
Είσ’ η Αγιά Βαρβάρα μας /βάρα μας /βάρα μας
 
-Γιατρέ μου, σήμερα από πρωί αισθάνομαι ένα κενό μέσα μου.
-Είναι επειδή πληρώσαμε τη δόση 750 εκατομμύρια στο ΔΝΤ.


Ο Στουρνάρας δε γουστάρει τη θέση του προέδρου στην Τράπεζα της Ελλάδας, αλλά δεν τον συμφέρει να παραιτηθεί, θα καταστρέψει το επαγγελματικό του όνομα. Γι’ αυτό φροντίζει να πέσει αυτή η κυβέρνηση που δεν τον «παραιτεί», μπας κι έρθει άλλη και τον διώξει.

►Τελείωσε και η Σούφρα Λιγκ. Ξέρουμε τον πρωταθλητή, αλλά όχι αν θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.  Ξέρουμε ποιες ομάδες πέφτουν, αλλά όχι αν θα πέσει κι άλλη μία η Βέροια, έτσι θα σωθεί ο Λεβαδειακός.  Κατά τ’ άλλα καλά.

Σύμφωνα με τα κουμπαρομαρτυρούντα εποχής Καραμανλή, ο άλλος ψήφισε ΝΔ και έγινε πρόεδρος Δημοκρατίας, άλλος ψήφισε ΑΝΤΑΡΣΥΑ κι έγονε πρόεδρος της ΕΡΤ, μόνο εμείς οι μαλάκες που ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε καμία ελπίδα να σωθούμε.

►Διονύσης Τσακνής: «Γυρίζω τις γάτες μου στο Μπέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: