8/5/15

Δεν ψωνίζω ούτε τις Κυριακές

Όλα τα μαγαζιά κλειστά τις Κυριακές. Και οι ποδοσφαιρικοί ναοί. 

►Η περασμένη Κυριακή ήταν η μία από τις επτά που μας χάρισε η προηγούμενη κυβέρνηση με ανοιχτά μαγαζιά. Εμείς για να μη χρωστάμε τους δώσαμε την Κυριακή των εκλογών και τους κλείσαμε τα μαγαζιά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Η Kυριακή του Πάσχα έγινε αργία για τα εμπορικά καταστήματα και μεταφέρεται στην Κυριακή του Θωμά.

►Η Δευτέρα του Πάσχα μεταφέρεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα κυκλοφορεί μέχρι τις 8 μμ με ανοιχτά μαγαζιά.

Τελευταία Κυριακή ανοιχτά καταστήματα έναντι Παρασκευής Πρωτομαγιάς, που δεν είναι αργία -η χούντα την επέβαλε-  είναι απεργία. Άρα κάθε που έχουμε πανελλαδική απεργία θα έχουμε ανοιχτά μαγαζιά την επόμενη κυριακάτικα. Το ίδιο αν μαζευτούν τέσσερις δίωρες στάσεις εργασίας ή δύο τετράωρες ή δύο ημιαργίες.

►Ανοιχτά τα μαγαζιά και τις Κυριακές που θ' αναβάλλεται αγωνιστική του ποδοσφαιρικού ποδοσφαίρου. Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα και την Κυριακή κοντή γιορτή.

Τελικά για τη ήττα του Παναθηναϊκού και του μπάσκετ και της διαιτησίας ποιος φταίει; Ο Ιβάνοβιτς προπονητής που απολύθηκε; Ο Σπανουλης με το “δεν ακούω”; Ο μικρός Γιαννακόπουλος πρόεδρος ή ο Νταλάρας; Μήπως φταίει και ο δεύτερος, μετά τον Νταλάρα, συνήθης ένοχος, ο πρώην Συνασπισμός;

►Για να μας δώσουν νέα δανεικά οι θε(σμ)οί ζητάνε ελεύθερες ομαδικές απολύσεις. Βέβαια, ομαδικές απολύσεις δεν κρατούνται σε ελληνικές φυλακές. Πώς θα τις απελευθερώσουμε; Αν κρατούνται σε θεσμικές φυλακές, ας τις απελευθερώσουν, ας μπορούμε ν' απολύσουμε ολόκληρη την ευρωπαϊκή επιτροπή που έτσι κι αλλιώς διορισμένοι είναι, εμπίπτουν δηλαδή στο δίκαιο ιδιωτικού τομέα.

Οι ελεύθερες απολύσεις θα ρίξουν την ανεργία στο 0% γιατί όλοι κάθε μέρα θα απολυόμαστε και την επόμενη θα προσλαμβανόμαστε για λίγα λεπτά, οπότε δε θα γραφόμαστε στις λίστες ανεργίας.

►Αλήθεια, γιατί οι θε(σμ)οί δε ζητάνε και ελεύθερες προσλήψεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια: