1/5/15

Από τα χρώματα του φασισμού

Ο φασισμός έχει πολλά μαύρα χρώματα και δεν είναι πάντα μαύρος. 

►Οι αντιεξουσιαστές επίσημα (;) διαχωρίζουν τη θέση τους από τον τραμπουκισμό κατά του Βαρουφάκη και της συζύγου του που ήθελαν να φάνε σε ψητοπωλείο των Εξαρχείων. Ρατσιστική επίθεση, δείγμα μπούλινγκ του στυλ, “θα υποφέρετε αν κυκλοφορείτε εδώ”, δείγμα φασιστικό, “διαφωνώ μαζί σου άρα δε μπορείς να τρως εδώ” και λοιπά, αλλά ...δεν το κάναμε εμείς, ήταν κάποιοι ανεύθυνοι, ηλίθιοι, προβοκάτορες κ.τ.λ. (δηλαδή όχι δικοί μας)

►Θυμίζουμε, την ίδια ακριβώς στάση κρατά και η Χρυσή Αυγή. Άτομα με σαφή διακριτικά ακόμα και κομματικές προκηρύξεις στα χέρια τους σκοτώνουν και μια επίσημη ανακοίνωση λέει ότι το κόμμα δεν έχει σχέση με αυτούς. Τηλεοπτική ηλιθιότητα από χολυγουντιανές ταινίες, ανεπίσημη αποστολή ομάδας κομάντος, “Ό,τι θέτε κάντε, αλλά αν σας πιάσουν δε σας ξέρουμε, δε μας ξέρετε, υποφέρουμε, υποφέρετε”.

►Απίστευτοι είναι και οι δήθεν αντικειμενικοί που καταδικάζουν το γεγονός, αλλά και αυτός.... Το μόνο που μένει είναι ν' ακούσουμε καμιά Τρέμη: “Ο δημοκρατικός κόσμος καταδικάζει την επίθεση, ακούγεται όμως ότι και ο κ. Βαρουφάκης έκανε ότι μπορούσε για να εξαγριώσει τους αντιεξουσιαστές. Διαφωνεί και προσβάλλει τον Σόιμπλε θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης...”

Δεν υπάρχουν σχόλια: