1/5/15

ΕΡΤ - Έχουμε Ραδιόφωνο Τηλεόραση

Βούλτεψη μπορείς να πα να διοριστείς.

►Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΒΛΕΨΗ ζήτησε την επαναπρόσληψη στην ΕΡΤ όλων των συμβασιούχων που απέλυσε η προηγούμενη κυβέρνηση. Αμέσως μετά άλλοι πέντε ψυχίατροι έπεσαν από ταράτσες.

Η κυρία θα το είπε αυτό μήπως “επαναπατρίσει” τους νεοδημοκράτες συμβασιούχους της ΕΡΤ που ο Σαμαράς ανάγκασε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Καθένας τους όμως ακούγοντάς την να τους υποστηρίζει κατόπιν εορτής γίνεται Κραουνάκης και κράζει: "Ίσα μωρή αχράντω μυστήρω”.

►Ούτε για το μαύρο στην ΕΡΤ μπορεί ο Σαμαράς να πει έστω ένα "Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε";

Για το δίωρο μαύρο στη ΝΕΡΙΤ όλοι έσκασαν ένα χαμόγελο. Είδατε πόσο άχρηστος είναι ο ιδιωτικός τομέας. Πρέπει να πουληθεί κοψοχρονιά στον δημόσιο για να δει προκοπή.

►Ο Ντάισελμπλουμ είπε στην ολλανδική τηλεόραση "Εγώ έφαγα τον Βαρουφάκη", αλλά του έκατσε στο στομάχι όταν του σφύριξαν ότι δεν τον έδιωξε ο Τσίπρας.

Οι ευρωφιλελέδες μας βαρούσαν, αλλά λούφαξαν, Βαρούφαξαν. “Τι θέλαμε να βρίσουμε τον Βαρουφάκης Τώρα κονομήσαμε και τον Τσακαλώτο κέρατό μου μέσα!... Ο ατσαλάκωτος αλλάζει σε ατσακάλωτο.”

►Ο αριστοκράτης Κουμουτσάκος που πρόσφατα έφαγε χώμα ως υποψήφιος περιφερειάρχης ΝΔ στην Αττική είπε, "Πώς να εμπιστευόμαστε υπουργό Οικονομικών που πήγε για δείπνο στα Εξάρχεια;" Δίκιο έχει. Ας μην τον εμπιστεύεται αυτός.
Ο Σόιμπλε και τα λοιπά αρπαχτικά της Ανατολικής Γερμανίας που χρέωσαν ανεπανόρθωτα την ενιαία ωρύονται: “Τα χειρότερα βόδια των Βαλκανίων είχαμε στην Ελλάδα πριν έρθουν τα Κνιτάκια. Δε μπορούσαν ούτε να ξεπουλήσουν. Και τι θέλαμε να έχουμε εκεί; Μόνο κεφάλαια ελευθέρας βοσκής.”

►Στα εμφράγματα πάμε καλά. Είχαμε 20% αύξηση τον τελευταίο χρόνο. Γίναμε επιτέλους Ευρωπαίοι, γίναμε Αμερικανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: