30/4/15

Ο Βαρουφάκης δεν τρώει (σ)τα Εξάρχεια

Έξω ο Βαρουφάκης από τη Βάλτε Τσίου.

►Από την Ανανεωτική-Αντιεξουσιαστική Οργάνωση Γάμα Πανελλαδική έχουμε ανακοίνωση,    απ' όπου σταχυολογούμε:

“Είχε το θράσος ο αριστερός Βαρουφάκης να κάτσει να φάει μαζί με τη γυναίκα του σε εστιατόριο των Εξαρχείων στην οδός Βαλτετσίου και μάλιστα χωρίς αστυνομική συνοδεία. Ευτυχώς κάποιοι σύντροφοι τον πήραν είδηση και τον έδιωξαν. Δε μπορεί να έρχονται εδώ οι κυβερνώντες και να μας τα τρώνε,  γιατί είναι πολλοί και δε θα μείνει τίποτα για μας και θα πεθάνουμε της πείνας, όχι της απεργίας.

Τα Εξάρχεια δε θα τα φάει κανείς. Ούτε εμείς μπαίνουμε σ' αυτά τα μαγαζιά γιατί δεν έχουμε λεφτά. Να μη μπαίνει κανείς κι ας κλείσουν, αφού δέχονται υπουργούς.

Ο Βαρουφάκης είναι πολύ επικίνδυνος. Όχι μόνο δεν φώναξε αστυνομία να τον προστατεύσει, αλλά φεύγοντας από το λαϊκό εστιατόριο ανάγκασε να πιάσουν κουβέντα μαζί του τους συντρόφους που τον περίμεναν απ' έξω γιατί μέσα η τσίκνα τούς έσπαγε τη μύτη.

Οι εξουσιαστές πρέπει να τρώνε σε ακριβά ασφαλή εστιατόρια του Κολωνακιού ώστε να μπορούμε να τους κατακρίνουμε εμείς γι' αυτό ως αριστοκράτες. Κάθε αντίθετο είναι ύπουλο σχέδιο της πλουτοκρατίας κατά της φτωχοκρατίας μας.

Ο Βαρουφάκης είναι δίπουλος και πηγαίνει κόντρα στη μονοπωλιακή πολιτική των ευρωφιλελέδων. Δεν είναι τυχαίο που τον βρίζουν Μέρκελ, Σόιμπλε, Ντάισελμπλουμ, Ντράγκι, Γιούνγκερ, Σαμαράς, Βούλτεψη, Ντόρα, έτσι μας κλέβει τον τσαμπουκά ότι να φωνάζουμε πως όλοι είναι ίδιοι, όλοι πουλημένοι. Το κίνημα αντιεξουσιαστών σαρώνεται από ανθρώπινη εξουσία που ακούν αριστεροί. Έφτασαν στο σημείο χωρίς να ντρέπονται να καταργήσουν  ακόμα και τις φυλακές τύπου Βήτα ή Γάμα, ο λαός ξέρει το σωστό.

Δεν ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση αυτή με ύπουλα σχέδια υπονομεύει το κίνημά μας αρνούμενη να βάλει την αστυνομία να μας πλακώσει στο ξύλο έτσι δε μπορούμε να τους καταγγείλουμε γι' αυτό. Δεν ξεχνάμε ότι έδιωξαν και την κλούβα μπάτσων της Χάρη  Τρικούπη έξω απ' τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και μας στέρησαν πεδίο άσκησης νέων συντρόφων μας που δεν ξέρουμε πια πού θα δοκιμάσουν τις μολότοφ τους.

Ο Βαρουφάκης έχει και όμορφη γυναίκα κάτι που μας θυμίζει ότι για μας μένουν μόνο τα μπάζα που φοράνε ακόμα φαρδιές ινδικές φούστες. Αν μας τύχει και καμιά όμορφη αντιεξουσιάστρια μόλις κλείσει τα 18 γίνεται μοντέλο και το ρίχνει στην κόκα.

Ο ρατσισμός δεν είναι μονοπώλιο, ας μην τον αφήσουμε στα χέρια των ακροδεξιών.

Τα φαγιά των Εξαρχείων είναι για γερά στομάχια.

Στα Εξάρχεια επιτρέπεται να τρώνε Πακιστανοί όχι υπουργοί, Αφρικανοί όχι λευκοί, Αλβανοί όχι Βορειοηπειρώτες και σίγουρα όχι εξουσιαστές.

Δε μπορεί να κυκλοφορεί εδώ κανείς που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. Παρακαλούμε συντρόφους που βλέπουν κάποιον τέτοιον να βάζουν τις φωνές, να τους κάνουν μπούλινγκ και να τους διώχνει ο λαός όξω από δω.

Εμείς δεν δεχτήκαμε εδώ ούτε τον ηθοποιό Καλογήρου που συνεργαζόταν σε ταινίες με μαφιόζους. Τον αναγκάσαμε να διαφημίζει μαξιλάρια για ν' αποφεύγει τις πέτρες του λαού. Μην πούμε για τον Αρτέμη Μάτσα ή τον Δήμο Σταρένιο που είχε το θράσος να πει “Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας” και άλλα τέτοια.

Δε μπάμε καλά, σύντροφοι. Θ' αναγκαστούμε να κάνουμε καταλήψεις σε εστιατόρια των Κολωνακιών.”
Εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε διαιτησία ποδοσφαίρου, πώς θα είχαμε αντιεξουσιαστές της προκοπής;

Δεν υπάρχουν σχόλια: