23/4/15

ΜπομπΟΛΑ εδώ πληρώνονται

Πριν ΕΛΑΚΤΩΡ λαλήσει τρισ.

►Θυμήθηκε πως τον λένε Λεωνίδα και πέταξε απερίσκεπτα ένα “Μολών λαβέ”. Για να τον λάβει πίσω η οικογένεια έπρεπε να καταβάλει μιας βδομάδας διόδια.

Οσάμα Ρας δεν καταδικάζει τη σύλληψη μικρού Μπόμπολα; Την επικροτεί; Γιατί δεν την έκανε εκείνος όταν ήταν πρωθυπουργός; Τα ίδια χρώσταγε και τότε. Ίσως επι Σαμαρά το κράτος δεν χρειαζόταν τα χρήματα των φοροφυγάδων.

►Τα υπόλοιπα γνωστά: μεσίστιες οι σημαίες στα διόδια, κάθε χιλιόμετρο σε εθνική οδό της Άκτωρ χρεώνεται με 30 € για να βγουν τα 1,8 εκατομμύρια που πλήρωσε η οικογένεια για να βγει ο μικρός από τη φυλακή ο μικρός, σε απεργία πείνας κατεβαίνει το Θοδωράκι με αίτημα να επιστραφούν τα χρήματα στο ταμείο του Ποτά Μη.
Από αύριο κουπόνι το “ΕΘΝΟΣ” 2 € την ημέρα επί της τιμής του φύλλου. Το κυριακάτικο θα χρεώνεται 50 €.

►Συναυλία για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας Μπόμπολα στο Μέγαρο Μουσικής. Τιμή εισιτηρίου 500 €.
►Συμμετέχουν: Τέρης Χρυσός, Κλειώ Δενάρδου, Τζον Τίκης, Γιώργος Γερο(β)λυμάτος, Δάκης, δεξιοί ψάλτες Αγίου Διονυσίου, Πυροσβεστική, Σειρήνα (Ρόμπερτ) Γουίλιαμς,
►Το ποίημα “Λευτεριά στον Ελληνάκτωρα” θ' απαγγείλει χωρίς σημειώσεις και πριν γραφτεί ο Κώστας Πρέκας.
►“Όχι” θα φωνάξει από στήθους και χωρίς Σαρδάμ η Ελένη Μενεγάκη.
►Τη συναυλία θα καλύψει το ΜΕΓΚΑ Χαλκιδικής.

Η Ελβετική τράπεζα HSBC καταγγέλλει την ελληνική κυβέρνηση για αθέμιτο ανταγωνισμό με απρόβλεπτη αψυχολόγητη στέρηση εσόδων.

►Σε νέα πορεία κατεβαίνουν οι χρυσωρύχοι από τις Σκουριές του Μπόμπολα,τώρα όμως θα πληρώσουν από την τσέπη τους τη μετακίνηση, τα πανό, πλακάτ, σημαίες, διατροφή και διαμονή στην Αθήνα.

Μεγάλων πορεία στο Παρίσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: