3/4/15

Ο Γρηγόρης κι η Σταμάτη

Καλά νέα για την αγορά: απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο η Βίκυ Σταμάτη συζ. Άκη Τσοχατζόπουλου.
Αναμένεται ρευστότητα. Ο οίκος αξιολόγησης Φίτσος ανεβάζει την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας. Από ένα τεράστιο φρενοκομείο σωζόμεθα, κύριοι.

Οι μαγαζάτορες κραυγάζουν εν χορώ: «Να τη, να τη η Βίκυ η Σταμάτη». Αναμένεται και η αλεπού στο παζάρι.

Η ΝΔ καταγγέλλει την κυβέρνηση για την απόδραση Σταμάτη. Το ίδιο και η Bild με τίτλο: «Η χλιδή που 'φαγε την Ελλάδα και τη ζήλια μας».

Από τη ΝΔ για τα 150 εκ. που εισέρευσαν στα ταμεία με τη ρύθμιση εξπρές για χρέη προς το δημόσιο ο Καραγκούνης είπε: «Απριλομαζώματα, Μαϊοσκορπίσματα». Μετά από αυτό ο σύλλογος ψυχιάτρων διοργανώνει συγκέντρωση στη Συγγρού με συμβολικό σκίσιμο πτυχίων τους.

Συναυλία για οικονομική ενίσχυση του άνεργου δημοσιογράφου Αργύρη Ντινόπουλου θα γίνει αύριο στο «Θέατρο Βλάχων». Συμμετέχουν: Πασχάλης Αρβανιτίδης, Τέρης Χρυσός, Δάκης, Κλειώ Δενάρδου, Νάντια Κωνσταντοπούλου, Ρόμπερτ Γουίλιαμς, Τάμμυ, Τζον Τίκης, Ζαχαρίας Τσίχλας, Τάσος Κουνέλης και πιθανώς πολλοί άλλοι.

«Βαθύτατα συγκεκριμένος» δήλωσε ο άνεργος και συνέχισε: «Εγώ μετά από τόσα δεινά δεν είμαι πια δημοσιογράφος, είμαι δεινοσιογράφος, με λένε και Ανάργυρο Δεινόπουλο, χα-χα-χα. Πώς τα λέω!...»

Σαν ψέμα μου φαίνεται αυτό και κάτι άλλο: Γιατί δεν μου τηλεφωνούν πια ούτε μετεκλογικά οι εισπρακτικές εταιρείες; Προεκλογικά δεν το έκαναν μήπως για να μην αγανακτεί ο κόσμος και την πληρώνει το κόμμα του πρωθυπουργού Σαμαρά; Μετεκλογικά τότε γιατί δεν το κάνουν; Λες και ήταν παράνομη η πράξη τους και με την καινούργια κυβέρνηση φοβούνται μην τους αποδοθούν ποινικές ευθύνες.

Δε θέλουμε να γυρίσουμε στη δραχμή, γιατί αυτό το νόμισμα το επέβαλαν οι Βαυαροί στη θέση του Καποδιστριακού Φοίνικα. Δεν ήθελαν τίποτα Καποδιστριακό. Μόνο το πανεπιστήμιο της Αθήνας τη γλύτωσε. Στο κάτω-κάτω, κύριο νόμισμα της αρχαίας Αθήνας ήταν η μνα. Μνα κι αν έρθει η δραχμή, μνα κι αν δεν έρθει, που να μη σώσει. Φοίνικα θέλουμε να ικανοποιηθεί και ο Πέτρος Φυσσούν του Καποδιστριακού κόμματος.

Θυμίζουμε ο Φυσσούν είναι γιος πρόσφυγα από τη Ρωσία που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα μετά την ρωσική επανάσταση του 1917.

Καιρός: ΑπρΗλιοφάνεια


Δεν υπάρχουν σχόλια: