24/4/15

Μας πήραν πρέφα στην Ουέφα

Πρώτο θύμα από τη Λίστα ΣΚΥΛαγκάρντ ο Λεωνίδας Μπόμπολας.

►Είναι και ο πρώτος χοντρά ευεργετημένος από τη ρύθμιση των 100 δόσεων. 4,1 εκατομμύρια χρώσταγε, έδωσε 1,8 και γλύτωσε 1,3 εκ. €. Τουλάχιστον δεν θα κληθούν να τα πληρώσουν οι συνταξιούχοι ή άλλοι συνήθεις ύποπτοι.

Γιατί, ρε Αντωνάκη, δεν πιάσατε τύπους σαν τον Λ. Μπόμπολα της λίστας Λαγκάρντ; Αποδείχτηκε ότι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν. Ντρεπόσουν τότε;

►Η Τρέμη ξεσπάθωσε. Κίνδυνος για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα με τη σύλληψη του μικρού Μπόμπολα. Ο ξένος δεν θα ποντάρει, συγνώμη, δεν θα επενδύσει λεφτά του στην Ελλάδα γιατί φοβάται πως αν δεν πληρώνει εφορία και διακινεί μαύρο χρήμα θα τον πιάσουν και θα χρειαστεί να πληρώσει.

Οι εχθροί της χώρας μας λένε το αντίθετο: το να έχει κάποιος μέσον και να μην πληρώνει τίποτα στο κράτος είναι στοιχείο αθέμιτου ανταγωνισμού. Δεν επενδύω στην Ελλάδα γιατί οι νταβατζήδες θα έχουν πάντα χαμηλότερο κόστος παραγωγής.

►Ολόκληρη Ευρώπη 500 εκατομμυρίων μπορεί να απορροφήσει, λένε οι ευρωφιλελέδες, μόνο 5.000 πρόσφυγες. Φαίνεται γελοίο, γιατί έτσι αναλογικά η Ελλάδα μπορεί να δεχτεί μόνο 90 ανθρώπους, όσους μπορεί μόνης της η Άνω-Κάτω Παναγιά να απασχολεί στα χωράφια της.

Στο σχολείο μάθαμε για την Ερυθρά θάλασσα,την Κασπία Θάλασσα, τη Μαύρη Θάλασσα, τη Νεκρά Θάλασσα και τη Μεσόγειο, τη Νεκρών θάλασσα.

►Ουαί FA ηττημένης
Ελπίζουμε να τηρήσουν την υπόσχεσή τους ΟΥΕΦΑ-ΦΙΦΑ και να κρατήσουν έξω τις ελληνικές ομάδες από τις διεθνείς διοργανώσεις μέχρι ν' αξιωθούμε να έχουμε ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: