23/4/15

Με το βήμα της πάπιας

Περπατάμε με το πρωσικό βήμα της χήνας, αλλά κάνουμε την πάπια. 

Η πριγκίπισσα Αλεξία Μπακογιάννη - Ντόρας προβληματίζεται με πιθανή κράτηση κατ' οίκον Σ. Ξηρού ως 98% ανάπηρου, γιατί τον θεωρεί ικανό να διαπράξει εγκλήματα. “Και ο Κουρουμπλής είναι τυφλός και ασκεί καθήκοντα υπουργού”, μίλησε κι είπε.

Συμφωνούμε μαζί της κατά 98%, διότι ο Κουρουμπλής ασκεί καθήκοντα υπουργού, άρα για έναν δεξιό εγκληματεί.

►Η 2% διαφωνία μας είναι ότι 1% ο Κουρουμπλής δεν είναι 98% ανάπηρος και το άλλο 1%, δεν ασκεί κατ' οίκον καθήκοντα, άρα είναι πιο επικίνδυνος.
Ο Σ. Ξηρός δήλωσε ότι για να υποστηρίξει δεν θα εκμεταλλευτεί τον νόμο περί κατάργησης φυλακών τύπου γάμα για κράτηση κατ' οίκον.

►Η Μέρκελ ζήτησε από την Ελλάδα κράτηση κατοίκων, για να μη γεμίζει η Γερμανία με βρομύλους.

Ο Σαμαράς θα άλλαζε και τα ονόματα των δρόμων της Αθήνας για χάρη της Μέρκελ. Την οδό Γερανίου θα την έκανε Γερμανίου. Τα Γεράνεια όρη θα γίνονταν Γερμάνια. Θα τα βάζανε και στο e-mail Χαρδούβελη για καλόπιασμα. Αίσχος! Θα μας υποχρέωναν να βγάλουμε όλα τα άλλα λουλούδια και να έχουμε στις γλάστρες και τις ζαρτιέρες των αθηναϊκών μας μπαλκονιών μόνο γεράνια που θα έπρεπε να τα λέμε γερμάνια. Στο εθνικό θέατρο θα ανέβαινε η Γέρμαν του Λόρκα.

►Καταγγέλλω τα συστημικά κανάλια που έγραψαν ότι οι χρυσωρύχοι του Μπόμπολα έκαναν “μεγαλειώδη” συγκέντρωση στην Αθήνα. Αίσχος. “Μεγαλιώδικη.” έπρεπε να πουν. Όταν γίνονται πρωτοπόροι του εργατικού κινήματος να το κάνουν σωστά. Βέβαια, είναι και κάτι λεπτομέρειες στην κάλυψη του γεγονότος, όπως: Είπαν ότι η συγκέντρωση είχε 8.000 κόσμο. Δεν έγραψαν όμως ότι τόσοι περίπου είναι οι εργαζόμενοι που απασχολεί η Ψευτοράντο σ' όλο τον κόσμο. Άρα είχαμε παγκόσμια εργατική αλληλεγγύη και δεν το είπαν. Έτσι που πήγαιναν θα έλεγαν και  ότι πραγματοποιήθηκε αντισυγκέντρωση κυβερνητικών, μόνο και μόνο επειδή όντως πραγματοποιήθηκε. Ήταν όμως στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών και πιο πέρα στην πρυτανεία είχαν κατάληψη οι ανάρχες. Μόνο για την κατάληψη έπρεπε να πουν, ευτυχώς δεν το ξέχασαν.

Είμαι πλούσιος. Γιατί παρακαλώ χρωστάω στην εφορία; Δεν με δάνεισε ποτέ. Ίσως επειδή δουλεύει για μένα, αλλά λίγα θα δώσω και όποτε θέλω εγώ.

►Ας είμαστε αισιόδοξοι, Θεόδωρε. Ο ΠΑΟ στο δεύτερο παιχνίδι έχασε από την ΤΣΣΚΑ μόνο με 20 πόντους διαφορά στη Μόσχα.

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα γίνει η δίκη της Χρυσής Αυγάς, γιατί στο Εφετείο διεξάγεται αυτές τις μέρες η δίκη του Γιάφκα.
-Χριστός ανέστη.
-Σε πόσες δόσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια: