23/4/15

Ευτυχές ο νέος Πάσχας

Κυρ-Αντώνη, ίσιος είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζεις;

Αντωνάκη, αν δεν πας κόντρα στη Μέρκελ δεν πρόκειται να πάρεις ψήφους από τους χρυσαβγάδες.

Αντι(σ)εξουσιαστές απειλούν αστυνομία: «Αν δεν επέμβετε ούτε τώρα, αν δε μας σπάσετε στο ξύλο ούτε τώρα, θα το κλείσουμε το μαγαζί. Θα γίνουμε χριστιανοί ακτιβιστές, φυσιολάτρες, δημόσιοι υπάλληλοι, μπορεί ν ’ ανοίξουμε καφενεία, να στήσουμε καντίνες σε παραλίες, δεν ξέρουμε τι άλλο θα γίνουμε, αλλά άμα μας χρειαστείτε θα σας λείψουμε».

ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ….
….Μεγάλη Κυριακή, Δευτέρα του Πάσχα και στον απολογισμό μηδέν. Η κυβέρνηση δεν βρήκε την ευκαιρία να μειώσει μισθούς-συντάξεις, να αυξήσει ΦΠΑ, να επιβάλει νέα χαράτσια. Ούτε Μέσα Ιουλίου πρώτο δεκαπενθήμερο Αυγούστου θα πάρουν αντιλαϊκά μέτρα να ’χουμε να λέμε. Τέτοια κάνουν οι αριστεροί και βοηθούν εκδότες-ιδιοκτήτες ΜΜΕ να τηρούν μειωμένο προσωπικό, μην πούμε ότι είναι ικανοί ν’ αρπάξουν κι άλλο δανεικό κι αγύριστο και να προβούν σε νέες απολύσεις.

Σύντροφοι αναρχοφρίκουλες, με αυτή την κυβέρνηση ούτε η αστυνομία μας χρειάζεται πια. Μόνο οι ιδιοκτήτες συστημικών ΜΜΕ και μνημονιακών κομμάτων μας θέλουν. Αυτοί όμως δε μας δέρνουν να μας κάνουν ήρωες, μας ξεφτιλίζουν.

Σοϊμπλεξικοί, Σοϊμπλεξάρες, Ευρωφιλελέδες διαμαρτύρονται που το Τσίπρας επισκέπτεται άλλες χώρες, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που συνεδριάζει η Βουλή και τους χαλάει τις συνήθειες.

Παράκληση αντιεξουσιαστών: «Καλή μας κυβέρνηση, βρείτε τα με τη Μέρκελ και ασχοληθείτε λίγο και μ’ εμάς, μάνα έκανε κι εμάς».

ΥΓΕΙΑ
Εισήχθη επειγόντως στην εντατική επιτροπή της Βουλής νομοσχέδιο για μονιμοποίηση 40.000 υπαλλήλων του δημοσίου ένα μήνα πριν πάρουν σύνταξη.

Η ΝΔ κατακεραυνώνει αντιεξουσιαστές, αστυνομία και λογική: «Όχι άλλες αναίμακτες καταλήψεις».

Ό,τι Πάσχα κι αν πασχίσει καλοκαίρι θα μυρίσει.
Αν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 γίνονταν στο Αμβούργο ποιος άραγε θα τους πλήρωνε; Φυσικά ο Έλληνας που ξέρει και από Ολυμπιακούς Αγώνες και από πληρωμές.

Παναγία ανέστη
Νικήσαμε την αστική τάξη. Εντάξει, δεν καταφέραμε να πάρουμε τα λεφτά των πλούσιων, πήραμε όμως τα χρέη τους.

Τίτλος για αθλητική εφημερίδα των Ιωαννίνων: «ΠΑΣ χάλι νο τραπέζι»

Στην Ισπανία κυβερνά η Σάντα Μπάνκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: